Λέμε για την έμπνευση του Φούφουλα

Δημήτρης Φούφουλας

Το Tsipas Blog γράφει και λέει ιστορίες. Ιστορίες με αρχή και τέλος, που βγάζουν όλες νόημα. Σε καμιά περίπτωση, όμως, δεν γράφει φανταστικά πράγματα το tsipasblog.gr, σε όλες τις περιπτώσεις η έμπνευση του ξεκινά από πραγματικά γεγονότα.

Έτσι, και στην περίπτωση του Δημήτρη Φούφουλα, απλώσαμε το χαρτί και να εκδώσαμε σε άρθρο την ανάλυση μας, για την έμπνευση του. Να “μεταφέρει” τη καλοκαιρινή του ναυαρχίδα, το “Sea Through” από το Ρίo στην Πλαζ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Είσαι αφελής να θαρρείς πως τα είπα όλα. Δικαίωμα μου, άλλωστε. Καμιά υποχρέωση δεν είχα να τα πω όλα.

Το ερώτημα παραμένει. Να δώσω εξήγηση, τώρα που είδα, αν η έμπνευση του αυτή, του βγήκε. Φως φανάρι ότι του βγήκε και μάλιστα σε βαθμό πολύ μεγαλύτερη του αναμενόμενου. Η έμπνευση είναι απόλυτα διαβαστική, αφού διάβασε με μέγιστη ακρίβεια το ρεύμα και την τάση της νέας εποχής της νύχτας (αναγκαστικά, ελέω κορωνοϊού). Έμπνευση πολύ επαγγελματική. Είναι έμπνευση μαστόρου γραφιά. Λογοτεχνική δουλειά άλφα. Γιατί το “Sea Through” στην Πλαζ, η πρωταγωνίστρια της έμπνευσης του Φούφουλα, αποφάσισε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να μας θυμίσει εποχές Dex.

Διαβάστε επίσης : Ήδη 250 χιλιάδες ευρώ, από τον Παπαγεωργίου, για το νέο απόκτημα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.