Εδώ η βαλίτσα θα πάει μακριά

Σήμερα Τρίτη 20 του μηνός Δεκεμβρίου 2022, συμπληρώνονται 46 μέρες από τότε που το «Cabana Live Stage», άρχισε τις τσάρκες στα γήπεδα της νυχτερινής Αθήνας. Πότε θα τελειώσει την επιχείρηση, το κέντρο του Χρήστου Μαγκλάση; Στις 50 μέρες στις 100, στις 150, στις 500;

Δεν θα πούμε εξαρτάται…Εξαρτάται από το οικονομικό περιβάλλον, που είναι ο ισχυρότερος παράγοντας. Θα πούμε το άλλο. Όλοι, κι όταν λέμε όλοι, εννοούμε ΟΛΟΙ, παραδέχονται πως με αυτό το θέμα, το φετινό, που παρουσίασε. Με Θέμη Αδαμαντίδη, Βασίλη Τερλέγκα, Αλέκο Ζαζόπουλο. Και ως guest, την δημοτική Τζένη Κατσίγιαννη. Είναι ξεκάθαρα πως είναι στα πολύ δυνατά του φετινού πρωταθλήματος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το αποτέλεσμα ποιο είναι; Να βγει στους κερδισμένους, τους τελικούς νικητές. Στους θριαμβευτές του πολέμου. Και όχι στους χαμένους. Τους ηττημένους. Να ξεκινήσει όποτε ξεκίνησε, και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται την βαλίτσα. Να έχει πορεία, που ελάχιστοι θα την έχουν, οι πραγματικά μεγάλοί μόνο.

Πριν καταλήξουμε σε αυτό, στο πως θα καταλήξει το έργο. Προηγείται το εορταστικό πρόγραμμα :

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "CAB/AINA LIVE STAGE SPECIAL GUEST: ΑΛΕΚΟΣ TZENH ΖΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΘΕΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12 ΣΑΒΒΑΤΟ 24/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 25/12 ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΟΥ 46, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/12 ΣΑΒΒΑΤΟ 31/12 ΚΥΡΙΑΚΗ 01/01/2023 ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 02013311 /6977 933748"

Διαβάστε επίσης : Σκίζει στο “Cabana” και δεν τους αρέσει! Το παρατάει στα κρυφά και πηγαίνει σε άλλο – Αυτό είπαν άλλα είναι το μεγαλύτερο ψέμα- Ο Αδαμαντίδης, ο Μαγκλάσης, ο κουμπάρος Κουρτάκης, και οι μνήμες με την “αρπαγή” από τον Παπαγεωργίου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.