Μεγάλο στόρυ με αμέτρητα επεισόδια, και για πολύ προχωρημένους

Φωτεινή Μπαρνασά, η γυναικάρα, όπως λέμε Σύρος, η νησάρα, Μέσσι η παικτάρα, Τιτανικός η ταινιάρα. Κι όχι μόνον. Αυτό ακριβώς είναι και όχι μόνο. Μαγεία είναι, έχει την καλύτερη εικόνα Ελληνίδας στη γη. Είναι και η ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα στις σάρκες της. Λες και μιλάμε για ηφαιστειακή δύναμη. Μεγάλο στόρυ με αμέτρητα επεισόδια, και για πολύ προχωρημένους.

Αυτή που παλιά ήταν barwoman, που είχε πάρει το μυαλό του Παντελίδη. Που είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής. Που στα Star & Mister G.S. Hellas 2015! Στα καλλιστεία αυτά, είχε κάνει τη διαφορά. Που σήμερα διατηρεί επιχείρηση με ρούχα και παράλληλα, έχει μπει δυνατά στο χώρο της τηλεόρασης. Και θα μπει ακόμη πιο δυνατά, κοιτάξτε να δείτε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν την κάνεις για την Μπαρνασά, το μάτι σου μένει καρφωμένο εκεί, δεν θες να κάνεις άλλη επίσκεψη. Τις ξεχνάς. Απίθανο; Ναι, αλλά πραγματικό. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια ωραία. Είναι η Φωτεινή Μπαρνασά.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κάθεται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.