Σκίζει στο “Cabana” και δεν τους αρέσει! Το παρατάει στα κρυφά και πηγαίνει σε άλλο – Αυτό είπαν άλλα είναι το μεγαλύτερο ψέμα- Ο Αδαμαντίδης, ο Μαγκλάσης, ο κουμπάρος Κουρτάκης, και οι μνήμες με την “αρπαγή” από τον Παπαγεωργίου

Επόμενο. Όταν κάτι πάει εξαιρετικά καλά, αυτό δεν γίνεται να αρέσει σε όλους. Τότε, θα υπάρξουν και εκείνοι, οι ξεκάθαροι κακιασμένοι, κομπλεξικοι και ζηλιάρηδες. Που τι θα κάνουν ; Την λάσπη, από το στόμα τους, θα την βγάλουν. Μια δύο, τρεις και όσες χρειαστεί, ελπίζοντας πως κάτι θα μείνει στο τέλος. Όπως έλεγε ο Γκέμπελς. Πολλοί είναι οι οπαδοί αυτής της τακτικής. Απεχθής, αλλά δεν μου κάνει εντύπωση, ο κόσμος είναι κακός. Για να σταματήσουν την επιτυχία του άλλου. Για να δικαιολογήσουν την δική τους αποτυχία. Έλα που όμως το ψέμα έχει πολύ κοντά πόδια και πολύ μακριά χέρια.

Ένα τέτοιο ψέμα, είναι αυτό που ακούστηκε σε χείλη συγκεκριμένων για τον Θέμη Αδαμαντίδη. Που στα πραγματικά σκίζει στο Cabana Live Stage, το πρώην Γαλάζιο. Είναι μαζί με Τερλέγκα, Ζαζόπουλο και Κατσιγιάννη. Είναι στα τοπ σχήματα της φετινής νύχτας. Είπαν! Αποχωρεί στα …κρυφά από το μαγαζί του Χρήστου Μαγκλαση. Αυτός είναι ο κουμπάρος του ισχυρού εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, και ο άντρας της Τζένης Κατσίγιαννη. Και συμπλήρωσαν! Πηγαίνει σε μαγαζί άλλο, ανταγωνιστικό…γνώριμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Λοιπόν! Για να ξέρουμε τι λέμε. Δεν γίνεται να το δούμε σε επανάληψή το τρελό σενάριο αυτό.. Έγινε μια φορά, το 2018. Όταν εν μέσων σεζόν και μαγικής μάλιστα, άφησε το Εμπατή, για να πάει στο Fever. Γιατί ήταν ο μεγάλος Θανάσης Παπαγεωργίου. Θυμάστε τι πόλεμος είχε ξεσπάσει, που τον είχε κερδίσει ο Παπαγεωργίου.

Τουτέστιν, με το ότι παρατάει στα… κρύα του λουτρού το Cabana. Fake news είναι, του ραδιούργων, το κάθε τέτοιο σχόλιο. Που είναι με κατεύθυνση να δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις.

Μέχρι το Πάσχα, o Θέμης Αδαμαντίδης!

Η επιτυχία συνεχίζεται….

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν μουσικά όργανα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, πλήθος και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και αυτοκίνητο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.