Η ομάδα αγαπημένη, και όχι γιατί ήρθαν οι γιορτές

Πως αξιολογείται το Bodega Live experience, στο πρωτάθλημα της νύχτας; Αυτό το φετινό, το πολύ ανταγωνιστικό, αυτό της Αθήνας, άρα και της συνολικής έκτασης της χώρας. Δεν χρειάζεται να τα πούμε εμείς, πως αξιολογείται αληθινά πετυχημένο, και μάλιστα, στο βαθμό το πολύ μεγάλο. Τον υπερθετικό!

Να σας εξηγήσω. Πήρε πρώτα τους πόντους από το θέμα που επέλεξε να βάλει. Σάκη Αρσενίου, Διονύση Μακρή και Κυριάκο Κυανό. Μετά οι ιστορικές επισκέψεις τις Τρίτες. Τόσες και τόσες. Τις καθιέρωσε. Και από εκεί που δεν το περίμενε, και άλλους πόντους κέρδισε, με την σειρά «Μαύρο Ρόδο», που προβάλλεται από τον Mega Channel. Που μας έχει καθηλώσει όλους, και εμένα με έχει καθηλώσει. Και αυτό γιατί εδώ γυρίζονται τα πλάνα με τα μπουζούκια, του σκληρού και αδίστακτου «Θέμη Καστρινού»

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν δεν ήταν πετυχημένο, θα το βλέπαμε, με την έννοια των επιδιορθωτικών κινήσεων. Όταν η ομάδα δεν πάει καλά, λέγονται πολλά. Γίνονται πολλά απίθανα. Σωστά και παράλογα. Η διοίκηση θα τελειώσει κάποιους, είτε φταίνε αυτοί, είτε όχι. Θα φέρει κάποιους άλλους. Όλα μέσα είναι. Όλα στο πρόγραμμα.

Στην περίπτωση του νυχτερινού κέντρου του Μιχάλη Αμπαρτζάκη, στο Περιστέρι. Την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022. Τότε άνοιξε τις πόρτες, το θυμάμαι. Τρείς μήνες και κάτι, έχουν περάσει, και η ομάδα είναι η ίδια. Και το πιο σημαντικό, να πούμε αυτό, δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια. Ακόμη πιο πολύ αγαπημένη και δεμένη είναι. Βρείτε μου σε ποιες άλλες νυχτερινές ομάδες γίνεται αυτό. Σε λίγες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Και θα είναι σίγουρα και στις γιορτές έτσι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.