Η Εύα φταίει, το Κατάρ είναι στην απ’ έξω

Το σύμπαν έπεσε πάνω στο κορίτσι μας. Μια είναι η Εύα Καϊλή. Το σκηνικό μοιάζει ποδοσφαιρικό. Όλοι τα βάζουν με τον διαιτητή. Τον πουλημένο. Κανείς δεν βρίζει στο γήπεδο αυτόν που δωροδόκησε το κοράκι. Οπαδική αντίληψη αυτή. Εχθρός ο φονιάς, όχι ο ηθικός αυτουργός. Έτσι και με την ευρωβουλευτίνα. Αυτή είναι ο στόχος, όχι το Κατάρ. Το Κατάρ, το οποίο υποτίθεται τα έχωσε στην Καϊλή, είναι εκτός έργου.

Πιάνουμε την ουσία. Τη συνουσία. Δεν στεκόμαστε στο τι λέει το Κατάρ και η ίδια η Καίλή. Ούτε υιοθετούμε καμιά κατηγορία. Αλλοίμονο. Αν είναι δυνατόν το Κατάρ να εξαγοράζει πολιτικούς! Αυτά δεν γίνονται. Ή μια Καϊλή, μάλιστα πολιτικός, να λαδώνεται. Αυτά δεν γίνονται.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ουσία είναι μια ερωτησούλα στην Σούλα. Στις Σούλες και τις Σουλιώτισσες της ηθικής. Της πολιτικής και της δημοσιογραφίας. 

– Πόσοι θα έλεγαν ΟΧΙ, εμείς δεν τα παίρνουμε. Εμείς θέλουμε να κυκλοφορούμε με καθαρό το μέτωπο.

Πόσοι. Και ποιοι. Συμπέρασμα. Το έγκλημα της δωροδοκίας πρώτα το διαπράττει ο δίνων, και μετά ο παίρνων. Στο φινάλε αν ο πρώτος δεν τα δώσει, τι θα πάρει ο παίρνων; Τις κάλτσες μου θα πάρει.

apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.