Ο πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας αναλύει στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» το νομοσχέδιο της στεγαστικής πολιτικής

Καλεσμένος στο studio του τηλεοπτικού σταθμού ΑΡΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Λόγος και Αντίλογος» με την Ελευθερία Κοσμοπούλου βρέθηκε τη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου EReal Estates κ. Θεμιστοκλής Μπάκας.

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, ο δικός μας Θέμης, κλήθηκε για να αναλύσει το νομοσχέδιο της Στεγαστικής Πολιτικής που έχει κατατεθεί στο Κοινοβούλιο προς ψήφιση για την επόμενη εβδομάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το να καλούν τον Θεμιστοκλή Μπάκα να αναλύσει το νομοσχέδιο Στεγαστικής Πολιτικής, είναι άκρως λογικό και επιτακτικό !

Ποιόν άλλον θα μπορούσαν να καλέσουν, ποιος μπορεί με επιχειρήματα καθημερινά να αναλύσει και να αναδείξει τα «αγκάθια» του νομοσχεδίου;

Ποιος διαθέτει τη γνώση τόσο της «αγοράς» όσο και της ακαδημαϊκής κατάρτισης στο αντικείμενο αυτό ;

O Θεμιστοκλής Μπάκας, δεν ανέδειξε απλά την αναγκαιότητα μιας ευρείας στεγαστικής πολιτικής από το 2019, αλλά, σε κάθε ευκαιρία είτε σε τηλεοπτικά πάνελ στα μεγάλα κανάλια όπως στην ΕΡΤ1, στον ΣΚΑΪ , στο Mega, στο Open κλπ. , σε ραδιοφωνικές εκπομπές στα Παραπολιτικά 90,1, στον ΣΚΑΪ 100,3, στο Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 της ΕΡΤ ,στον Alpha 98,9, στον Real fm 97,8 ,  αλλά και μέσω αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων του, «κατέθετε» συνεχώς προτάσεις για την αναχαίτηση του κόστους στέγασης.

Αν κάνεις μια μικρή αναζήτηση στο internet, θα δεις το σύνολο των άρθρων του και των προτάσεων του να φιλοξενούνται σε πανελλαδικές εφημερίδες (TA NEA, ΕΘΝΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, REAL NEWS, ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ κλπ.) και σε ειδησεογραφικά site (iefimerida.gr, newmoney.gr, ethnos.gr, imerisia.gr, insider.gr, naftemporiki.gr, enikos.gr, tvxs.gr κλπ).

Πολλάκις έχει γραφτεί στα μεγάλα ειδησεογραφικά site ότι,  είτε η κυβέρνηση, είτε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και ο Διεθνής Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), έχουν «υιοθετήσει» προτάσεις του δικού μας Θεμιστοκλή Μπάκα.

Πρόσφατα, το ειδησεογραφικό siteEthnos.gr” στην ενότητα Παραπολιτικά με τίτλο ‘’Συνεχίζουν να διαβάζουν «ΕΘΝΟΣ» στο κυβερνητικό επιτελείο’’, ανέφερε :

Ο τακτικός μας συνεργάτης, Θεμιστοκλής Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, είχε γράψει σε ανάλυση του στις 21/9/2022 στο Ethnos.gr («Σπίτι μου»: Μικρή διαθεσιμότητα ακινήτων κατάλληλα για νέα ζευγάρια ), ότι η διαθεσιμότητα ακινήτων κατάλληλα για οικογένεια, αξίας έως 150.000€ είναι σχεδόν μηδενική στα Νότια, Βόρεια και Ανατολικά Προάστια, ενώ μόλις 3 στα 10 ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας πληρούν τις προδιαγραφές του προγράμματος. Προτρέποντας την κυβέρνηση να διορθώσει προς τα πάνω το όριο των 150.000€ .

Το κυβερνητικό επιτελείο λοιπόν, κράτησε μεν το ύψος του δανείου στις 150.000€, αλλά αύξησε την αξία του ακινήτου στις 200.000€. Διευρύνοντας έτσι τη δυνατότητα εύρεσης στέγης.

Κλείνοντας το σχόλιο, το ειδησεογραφικό siteEthnos.gr” γράφει:

Καλό να διαβάζουν και να αποδέχονται σωστές προτάσεις, οι κυβερνώντες. Ας το κάνουν και για την ενημέρωση μετά …τριετία του παρακολουθούμενου. Η “τσέπη” βεβαίως προηγείται της Δημοκρατίας, αλλά και “τσέπη” χωρίς Δημοκρατία, δεν αξίζει φράγκο…

Οι πληροφορίες του tsipasblog.gr ξέρουν… ότι έρχεται και άλλη μια επιβεβαίωση του Θεμιστοκλή Μπάκα !!!! (Μείνετε συντονισμένοι )

Παρακολουθήστε την ανάλυση και τα «αγκάθια» του νομοσχεδίου της Στεγαστικής Πολιτικής από τον Θεμιστοκλή Μπάκα στο παρακάτω link :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.