Τζένη Τζιβεριώτη : Εύχεται στον άντρα της Γιάννη Τσακουμάκο και «στάζει μέλι»

Μια μοναδική εξομολόγηση καρδιάς. Του λέει πως το αγαπημένο της μέρος, είναι η αγκαλιά του. Και του εύχεται, αυτή η αγκαλιά, όλο και να μεγαλώνει, όλο και να δυναμώνει. Επειδή σήμερα γιορτάζει, επειδή είναι τα γενέθλια του. Ποιος; Ο Γιάννης Τσακουμακος, επιχειρηματίας, από τους πιο δυνατούς στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, αλλά όχι μόνο.

‘Πάντα να είσαι ο εαυτός σου. Γιατί τελικά αυτό είναι εξέλιξη στη ζωή. Και εσύ πάντα ζεις τη Ζωή που θέλεις εσύ να ζεις και όχι τη Ζωή που θέλουν οι γύρω μας να ζούμε. Ξέρεις πως είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου ”’. Και αυτά, και άλλα, όλα πολύ όμορφα, ευαίσθητα και αληθινά, έγραφε η γυναίκα του Τζένη Τζιβεριώτη, στο τοίχο της, στο instagram.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δες εδώ αναλυτικά :

“Στο αγαπημένο μου μέρος ….στην αγκαλιά σου…!!!!!!❤️
Φέτος θα σου ευχηθώ αυτή η αγκαλιά όλο και να μεγαλώνει ….όλο και να δυναμώνει ….
και να μας χωράει όλους εμάς που σε αγαπάμε τόσο…!!!!!❤️❤️
Στη ζωή σου να είσαι πάντα τόσο αληθινός ….τόσο ξεχωριστός …τόσο διαφορετικός όπως μόνο εσυ ξέρεις 💯💯….!!!!!Παντα να είσαι ο εαυτός σου …γιατι τελικά αυτο ειναι εξέλιξη στη ζωή ….και εσυ παντα ζεις τη Ζωή που θέλεις εσυ να ζεις και όχι τη Ζωή που θέλουν οι γύρω μας να ζούμε …!!!!✔️✔️
Ξέρεις πως είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου …..και φυσικά ακόμα μεγαλύτερη η Νίκη σου …!!!!😉❤️
ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΣΑΚ …..!!!🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
Μαζί σου σε όλα….στα δύσκολα και στα εύκολα…!!!!🤝🤝
Και αυτό το μαζί είναι πάντα τόσο απρόβλεπτο και ανατρεπτικό δίπλα σου ….!!!!!😜❤️❤️❤️❤️”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.