”Ακατάλληλη για ανηλίκους”, η …εξωγήινια συναυλία Αργυρού στα Ιωάννινα

Κωνσταντίνος Αργυρός. Η χθεσινή του συναυλία, το βράδυ της Τρίτης, στο Θέατρο Τέχνης στα Ιωάννινα, λέει το Τσίπας Μπλοκ, είναι «Ακατάλληλη Δι’ Ανηλίκους». Τι είναι αυτά, ρε. Που σημαίνει ότι επιτρέπεται η παρακολούθηση πλάνων και στιγμιότυπων της, η είσοδος σε αυτά, είναι για άτομα από 15 ή 18 χρονών και πάνω. Τι είναι αυτά, ρε.

Στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής του συναυλίας και έξι μέρες πριν κάνει στάση στη Πάτρα, είναι απίθανο αυτό που έκανε. Αληθινά απίθανό. Δεν υπάρχει πιο απίθανο. Όσο κι αν το θέαμα φαντάζει ξένο. Απόμακρο. Αλλοδαπό. Με την σημερινή πραγματικότητα της χώρας και της νύχτας.. Ακριβώς. Λες και έβλεπες έργο, από μια άλλη εποχή, από μια άλλη χώρα, μόνο άλλη χώρα. Και αφορά σε λατρευτικές σκηνές, σε εμφάνιση σούπερ σταρ τραγουδιστή παγκοσμίου φήμης!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τέτοιο μεγάλο και σπουδαίο έργο, που αποτελεί τροφή, να το εξιστορήσουμε και στις επόμενες γενιές, αξίζει το ενδιαφέρον μεγάλων και μικρών. Ήταν η αποθέωση από χιλιάδες κόσμο στα Ιωάννινα, για τον “εξωγήινο” Αργυρό.

Σας βάζουμε στο κλίμα, κάνοντας κλικ ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.