Συναυλία Αργυρού στην Πάτρα : Αυτό που θα γίνει δεν θα χει ξαναγίνει ποτέ!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αυτό το πολύ καλό παιδί και πρώτο βιολί της καλοκουρδισμένης ορχήστρας του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, είναι εργάτης. Ναι, της μουσικής και του τραγουδιού.

Τι θα πει εργάτης; Αδιάφορο αν κερδίζει περισσότερα από εκατό χιλιάρικα ευρώ το μήνα. Αδιάφορο αν σήμερα στον πλανήτη τη νύχτας, είναι ο Θεός. O μεγαλύτερος, ο πιο φημισμένος, διαδεδομένος, μοδάτος, λατρευτός και τον προσκυνούν όλοι. Και μάλιστα, κάποιοι, δεν χάνουν την ευκαιρία, να τον επισκεφθούν, και να του προσφέρουν βαλίτσα γεμάτη με 500αρικα. Με το όνειρο ότι θα πάρουν τις υπηρεσίες του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αδιάφορά όλα αυτά. Εργάζεται σήμερα για το αύριο, το μεθαύριο, λες και τίποτα δεν είναι, λες και τίποτα δεν έχει κάνει. Λες και ένα σωρό σαν κι αυτόν υπάρχουν, ίδιας η μεγαλύτερης περίπου αξίας. Όπως το ακούς. Ο Αργυρός είναι ένας ακούραστος εργάτης. Και τελικά, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του. Μην ψάχνεται για κάτι άλλο.

Ε, όταν το προϊόν είναι φρέσκο και μυρωδάτο, όχι ο οπαδός, δεν ζει στον κόσμο του. Φροντίζει να δείξει πόσο το γουστάρει. Και στην περίπτωση του Αργυρού, το βλέπει και λιώνει. Στις 20 Ιουνίου, έρχεται στην Πάτρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, μαζί με την εκρηκτική Ελένη Φουρέϊρα. Ο οποίος, μέχρι σήμερα, τα εισιτήρια, που έχει πουλήσει, είναι τρελό και απίστευτο. Δεν θα πω νούμερο συγκεκριμένο, γιατί καραδοκεί η εφορεία, αλλά αυτό που θα δείτε, δεν θα έχει προηγούμενο. Δεν θα το έχετε ξαναδεί.

Διαβάστε επίσης : Η τρίτη και η οποία θα πάρει όλα τα λεφτά, στο Teatro Athens ;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.