Δεν είναι τυχαίος ….

Δεν υπάρχει αναγνώστης στο πρωτάθλημα των σοβαρών, που να διάβασε το άρθρο μας για τον Μηνά Δήμο (εδώ) και να διαφώνησε ότι δεν τα λέμε καλά. Μιλάμε βέβαια για πρόσωπο, που δεν ανήκει στην μάζα, στο πλήθος, και δεν έχει διακριθεί για κάτι. Δεν υπάρχαν αυτά.

Αναγνωρίζεται ως ο αρχηγός, ο στρατηγός, στο χώρο δράσης του. Στον κλάδο των ακινήτων στην Ελλάδα, που θυμίζει κάτι από το ένδοξο παρελθόν. Διότι το να διαθέτεις μοντέρνα και εντυπωσιακά γραφεία, στις 8 πιο τοπ πόλεις της Ελλάδας, σαφώς και λέει πολλά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ακόμη περισσότερα λέει που ήταν στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με 100 Έλληνες επιχειρηματίες. Κατά την διήμερη επίσκεψη εργασίας που πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, Κώστας Φραγκογιάννης. Στόχος ήταν η προώθηση του διμερούς εμπορίου Ελλάδας – Τουρκίας και της θετικής ατζέντα.

Αποκάλυψη. Ετοιμάζει και πάλι την βαλίτσα του. Η τιμή προφανώς είναι ύψιστη, να είναι μέσα στην αποστολή της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Ινδία, όπου θα συναντηθεί με τον Μόντι στο Νέο Δελχί. Έχει προγραμματιστεί από τις 21-23 Φεβρουαρίου

Σε όλα τα άλλα για τον Μηνά Δήμα, γράφεται και ότι συμμετείχε σε ιστορικό μαγαζί. Συνεταιρικά με έναν κορυφαίο νυχτερινό παράγοντα και πολύ φίλος του. Παλιά ιστορία αυτή. Γενικότερα, επειδή είναι από τα καλά παιδιά, η νύχτα τον συμπαθεί, τον γουστάρει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.