Να επενδύσεις σε ακίνητα, αφού πρώτα συμβουλευτείς τον Μηνά Δήμο (PLASIS)

Σε παλιές ιστορίες. Σε ιστορίες ανέμελες και όμορφες, που έρεε το χρήμα. Μας γυρνάει ετούτο το κόλπο. Το 50 με 60 τοις εκατό των ακινήτων, πωλούνται από τα σχέδια. Δεν προλαβαίνουν καν να γίνουν οι πρώτες οικονομικές εργασίες. Όποιος προλάβει και απαραίτητα έχει ακόμη στην άκρη παρκαρισμένα λεφτά.

Και σε τι υποψήφια μεσιτική εταιρία, θα πρέπει να απευθυνθείτε ; Σε μια που μέσα από το χαρτοφυλάκιο της, θα καταλάβετε αμέσως σχετικά. Αν αξίζει, αν παίζει την μεγάλη μπάλα ή όχι τσάμπα θα χάσεις τον χρόνο σου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Βεβαίως η λίστα είναι τεράστια, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές που ξέρετε εσείς. Οπότε, δεν είναι και τόσο εύκολο για να επιλέξεις. Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά το Τσίπας Μπλοκ ξέρει τι θα ψηφίσει. Την Plasis Real Estate + Development. Μ’ άλλα λόγια, την εταιρία που εμπνευστής και ιδρυτής της, είναι ο αεικίνητος Μηνάς Δήμος. Σωστά. Ποιος άλλος; Ακούραστα την διευθύνει επί 20 χρόνια. Τον λες και βετεράνο. Είναι σίγουρο ότι στη σκληρή αγορά των ακινήτων, μιλάμε για ένα από τα γνωστότερα και εμπειροτέρα στελέχη. Για ένα πρόσωπο που έχει εκτιμηθεί όσο λίγοι άλλοι.

Για τα περισσότερα, κάντε κλικ εδώ 

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.