TULUM στα Ψηλαλώνια με στυλ ψαγμένης Αθήνας

Είναι πραγματικότητα. Πατρινοί πάνε στην Αθήνα, σε στέκια συγκεκριμένα, πρώτα να φάνε ποιοτικά, και να πιούν πιο μετά. Πάντα με συνοδεία καλής, ψαγμένης μουσικής. Και δεν θα πληρώσουν μια περιουσία. Και δεν θα το ξενυχτήσουν. Το αργότερο μέχρι τις 2, τις 3 θα είναι στο κρεβάτι τους. Την επόμενη μέρα θα συνεχίσουν τις δουλειές. Για όσους ξέρουν, στο Κολωνάκι είναι στην κορυφή της λίστας τους. Γιατί κανένα από τα μαγαζιά της Πάτρας, δεν έχει τέτοιο στυλ, όπως λένε. Έδειξαν την απογοήτευση τους.

Γυρίστε το βλέμμα σας προς το TULUM, σε αυτό, θα απαντήσει το Τσίπας Μπλοκ. Και αφού το κοίταξε καλά, θα το αγάπησετε. Είναι όπως το θέλετε και το έχετε δίπλα σας. Στο κάτω μέρος των Υψηλών Αλωνίων (πρώην Αλάμπρα). Απολάυστε ποτά, δείπνο και πάρτυ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα σουβλάκια
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σε ένα περιβάλλον, που απλόχερα είναι τα θετικά vibes.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υπ’ όψιν ότι τα Σάββατα είναι και για live μοναδικές εμπειρίες, από νωρίς. O Giorgos Matsioulas (φώτο) τραγουδιστής, που έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το Voice, που το ξέρει καλά..θα το αναλάβει!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.