Στη πρώτη θέση των απαραίτητων το αστέρι

Όταν λέμε τραγουδιστής, δεν εννοούμε μόνο φωνή. Ούτε εμφάνιση, ούτε κιλά, ουτε τα σχόλια των άλλων. Μπορεί, όμως να εννοούμε το σταριλίκι. Μόνο αυτό να κοιτάτε. Η το ‘χεις ή δεν το ‘χεις, δεν έρχεται με την προπόνηση. Και είναι το πιο απαραίτητο συσταστικό, για να φτάσεις ψηλά.

Όπως στην περίπτωση του Κύπριου Hovig Demirjian. Ρώτησα, το έχει μου είπαν. Tο 2009 και σε ηλικία μόλις 20 ετών, συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο X – Factor του ANT1.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έκτοτε, ο τραγουδιστής ακολούθησε την δική του καριέρα στην Κύπρο, όπου και είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Το 2017 ο Hovig εκπροσώπησε την Κυπριακή αποστολή στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι « Gravity».

Βγήκε στη σκηνή του Χαράματος (Πολυχώρος 5 Έψιλον, Πάτρα) με τέτοια ενέργεια, με τέτοιο καλλιτεχνικό στυλ. Τι γαμάτος και κλασσάτος που είναι, ακούω να ψιθυρίζει το κοινό. Γιατί είπαμε, έχει το αστέρι επάνω του.

Για όλο το χειμώνα, θα είναι στο Χάραμα, με μια ομάδα πολύ αξιόλογη και ταλαντούχα. Ήδη αγαπήθηκαν.

Σαββατόβαρδο και ανυπομονείς κι εσύ όπως κι εμείς;

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.