Ο Κασσελάακης δεν είναι ομοφυλόφιλος, η μεγάλη απάτη

Όλα ξεκινάνε από την αριστερά. Να το παραδεχθούμε αυτό. Το πρώτο κόμμα που είχε αρχηγό γυναίκα ήταν ο Συνασπισμός, ο πρώην Σύριζα. Την Μαρία Δαμανάκη που έχει ήδη λύσει το οικονομικό πρόβλημα και στα εγγόνια των εγγονιών της. Μην πούμε περισσότερα και ξεφύγουμε από την ουσία της κουβέντας. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο πρώτος gay αρχηγός πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα. Να το παραδεχθούμε ότι είμαστε πολλά χρόνια πίσω. Δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που στην Ευρώπη, και μιλάμε σε μεγάλες πόλεις, σε πρωτεύουσες, δήμαρχοι εκλέγονται ομοφυλόφιλοι δηλωμένοι. Μην αναφερθούμε στους κρυφούς, δεν πιάνει το… προοδευτικό του έργου. Ή είσαι στα ίσα ή δεν είσαι Κι αν ο υποψήφιος δήμαρχος ή πρωθυπουργός παίζει ανοικτά αυτό δεν χαρακτηρίζει τόσο τον ίδιον, αλλά κυρίως την κοινωνία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο Κασσελάκης παίζει ανοικτά. Στα ίσα. Δεν θα κριθεί μόνο ο ίδιος. Όχι. φυσικά. Θα κριθεί το ίδιο του το κόμμα και ο κόσμος στην Ελλάδα. Ποια είναι η πρόβλεψη; Δεν έχει τύχη ο Κασσελάκης. Αδιάβαστος θα πάει. Ακριβώς διότι είναι ζευγαρωμένος με άντρα. Δεν τα σηκώνει αυτά η κοινωνία στην Ελλάδα. Προς το παρόν η γενικώτερη στάση του κόσμου δείχνει να ανέχεται το γάμο του Κασσελάκη ή να αδιαφορεί. Μην παίζουμε εκτός γηπέδου, όμως. Τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Παραμύθι ότι δεν τους ενοχλεί, δεν νοιάζει κάποιους πρώην υπουργούς του Σύριζα το ότι ο πρόεδρος έχει σύζυγο άνδρα. Δεν το λένε για να μην υπονομευτεί η στάση τους, η διαφωνία τους σε καθαρό πολιτικό και κομματικό επίπεδο.Ποιος, όμως, λέει ότι ο Κασσελάκης είναι πράγματι gay; Θέατρο παίζει το παιδί. Η αλήθεια είναι άλλη. Κι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή ο ίδιος ο Κασσελάκης θα πει την μεγάλη αλήθεια. Γιατί υποχρεώθηκε να παριστάνει τον ομοφυλόφιλο. Οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν θα αργήσει να λάμψει η αλήθεια.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.