Από Tsipas Radio για Μπερτάκη: «Ετοιμαζόταν να κλείσει σπίτια…Αλλά»

Κώστας Μπερτάκης

Ένα κομμάτι από την συνέντευξη του Χάρη Λεμπιδάκη στο Tsipas Radio :

Για το αν πρέπει να περιμένουμε κάποια κίνησή από τον Κώστα Μπερτάκη (με τον οποίον συνεργαζόντουσαν στενά και άκρως πετυχημένα, όταν οι συνθήκες ήταν κανονικές) : «Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής, επειδή έχω αρκετό καιρό να μιλήσω με τον Κώστα, για να ξέρω τον προγραμματισμό του, έχω την εντύπωση πως όχι. Γιατί ο Κώστας όλα αυτά τα χρόνια, το κόλπο γκρόσο που έκανε, ήταν να ξεκινάει τέλη Αυγούστου, να πηγαίνει μέχρι και τον Νοέμβριο, μετά να βάζει καπάκι ένα άλλο σχήμα και να πηγαίνει μέχρι Φεβρουάριο. Τώρα, ο πιο ισχυρός επιχειρηματίας, έχει στο οπλοστάσιο του, τα μεγαλύτερα ονόματα (Οικονομόπουλο, Αργυρό, Νατάσα, Πάολα, Ιακωβήδη, Σταν, τους πάντες ) και δεν μπορεί να τους βάλει μέσα στο γήπεδο, για να βάλουν γκολ. Ξέρεις τι είναι αυτό για έναν επιχειρηματία. Είναι σκότωμα. Ο προγραμματισμός που έκανε τον Μάιο ο Κώστας, ήταν προγραμματισμός να κλίσει σπίτια. Να πάνε σπίτια τους όλοι. Δυνατές συνεργασίες, δυνατά ντουέτα, με ένα πλάνο 2ετίας».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εν συνεχεία, πρόσθεσε :«Να, όμως, πως έρχονται τα πράματα και δεν μπορείς να υλοποιήσεις τίποτα. Και για μένα, μαγκιά του, που προτιμάει να κλείσει τα μαγαζιά του, από το να ανοίγει και να δουλεύει 8 με 12. Η με 350 άτομα στο Fantasia ή με 600 στο Teatro. Ένας επιχειρηματίας πρέπει να κατέβει κάτω, να παίξει με όλα του τα χαρτιά, αλλά να παίξει με το γήπεδο γεμάτο. Όχι με το γήπεδο μισοάδειο ή με κανόνες που δεν σου επιτρέπουν να κάνεις πρωταθλητισμό».

Διαβάστε επίσης : Λεμπιδάκης στο Tsipas Radio : Η νύχτα δεν θα ξανά είναι ποτέ στα επίπεδα του πριν τον κορονοϊό – Τι είπε για τον Μπερτάκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.