Τσαμπούκος : «Είναι ξεκάθαρο ότι είναι προσωπικό με εμάς, άντε γαμη@@@τε»

«Σας ευχαριστούμε που μας γαμάτε !!!!και ένα μνμ από όλους μας με εκτίμηση πάντα ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ !!!! Αααααα και κάτι ακόμα ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ».

Το μέτρο της κυβέρνησης για αποκλειστικά με καθήμενους η νυχτερινή διασκέδαση (μπαρ, κλαμπ, μπουζούκια, κ.λπ), σχολιάζει σε ανάρτησή του, στα social media, ο μάνατζερ τραγουδιστών, Αντρέας Τσαμπούκος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σύμφωνα με την «εντολή Χαρδαλιά», πρόστιμο και αναστολή λειτουργίας από 7 ημέρες έως και αφαίρεση άδειας λειτουργίας οι κυρώσεις για τα «απείθαρχα» μαγαζιά και δυνατότητα επιβολής κυρώσεων και εκ των υστέρων με υλικό από τα social media

Όπως σημειώνει ο Αντρέας Τσαμπούκος: «Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι είναι προσωπικό με τον κλάδο μας».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

“Μετά από 17 μήνες ανεργίας μας ανοίγεις για 3 μεροκαμματα και μας κλείνεις ξανά!!! Κλεινεις τις ζωές μας τα ονειρα μας!!! Μας καταδικάζεις !!! Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι είναι προσωπικό με τον κλάδο μας!!! Συνεχίστε να παίρνετε τα εκατομμύρια σας βολεμένοι και καταστρέψτε μας!!! Σας ευχαριστούμε που μας γαματε !!!!και ένα μνμ από όλους μας με εκτιμιση πάντα ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ !!!! Αααααα και κάτι ακόμα ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ !!!!! Σας ευχόμαστε ολόψυχα εσείς και οι οικογένειες σας να έρθετε στην ίδια κατάσταση με εμάς!!!! ΥΓ: Δεν έχει να κάνει με το εμβόλιο και τον ιο!! Ο ιός υπάρχει το εμβόλιο μαζί σας να το κάνουν όλοι !!! Είναι προσωπικό με τον κλάδο μας !!! Κλείστε τα λιμάνια και τα αεροδρόμια !!! Αααααα συγνώμη από εκεί πέφτει κονομα !!!! Και μην ξεχάσω …. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ !!!!!”

Διαβάστε επίσης : Τσαμπούκος : «Τα λάθη της κυβέρνησης, η ομάδα του, οι φήμες, οι επιχειρηματίες που μπορούν και η επόμενη μέρα » [Tsipas Radio]

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.