Χαλάνε οι φιλίες !!!

Η συνδυασμός του ερχομού της ιστορίας της πανδημίας, και ότι η σημερινή κυβέρνηση, του Κυριάκου Μητσοτάκη, συμμετέχει στην διαχείριση της, ανέπτυξε περίεργες και αλλόκοτες συμπροφορές.. Εντελώς απίθανες. Κολλητιλήκια, Κουμπαριές, φιλίες, σχέσεις, που μπορεί και να υπήρχαν, τώρα, πια, δεν υπάρχουν και μερικές μόνο έχουν διασωθεί.

Στο παζλ του μυαλό μου, κολλάω και το εξής που διάβασα :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τις ευθύνες τους καλούνται να αναλάβουν οι ιδιοκτήτες των νυχτερινών διασκέδασης, την ώρα που σημειώνεται νέα κατακόρυφη αύξηση στα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε εκτενώς στην εκπομπή «Από τις 6» της ΕΡΤ, όπου μίλησαν οι κ.κ. Ντελέζος, Θωμαΐδης και για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργούν, τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν τα συγκεκριμένα μαγαζιά και τις ποινές που θα έχουν αναδρομική ισχύ για τους παραβάτες!

Ο Υγιεινολόγος, Κωνσταντίνος Ντελέζος, χαρακτήρισε «έγκλημα» τις εικόνες που είδαμε στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, αφού δεν τηρήθηκε κανένα από τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα και οι θαμώνες που ήταν κάτω από τον τραγουδιστή – από τη μαγαζί που το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης είναι μεικτό – θα έπρεπε να φορούν μάσκες την ώρα που διασκεδάζουν με τη φωνή του γνωστού τραγουδιστή.

Από την πλευρά του, ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ, Νίκος Θωμαΐδης, εξέφρασε την αμφιβολία του κατά πόσο θα τους επιτραπεί η είσοδος στα συγκεκριμένα μαγαζιά για να πάρουν τα λύματα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.