Τριπλέτα Αθήνας στη Χαλκίδα

Σηκώνεις τα χέρια, για να χειροκροτήσεις το Fix, στη Χαλκίδα. Αυτό το νυχτερινό κέντρο, του Παύλου Σκούρτη είναι. Και ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχουν περάσει μόλις δύο βδομάδες, από όταν είδαμε εκεί τον Βαλάντη, τραγουδιστής διαχρονικός στην καρδιά σου. Είναι η ώρα να κάνει την μεγάλη επιστροφή. Είναι όντως η ώρα του!

Και μαθαίνεις πως συνεχίζεται η απόκτηση ονομάτων, από την κατηγορία από τους πιο αγαπητούς στην νυχτερινή προτίμηση του κόσμου. Του χθες και του σήμερα. Σε αυτή την κατηγορία βάζεις την Σαμπρίνα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μη χάσεις την πρεμιέρα της. Αυτή την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Αυτή είναι η προσθήκη. Που σου δημιουργεί προσδοκίες μεγάλες, πως να μην σου δημιουργήσει. Την συνδυάζεις με Βαλάντη και Θάνο Τζάνη, και δικαιολογεί την επιθυμία σου, να βρεθείς στην Χαλκίδα. Ακόμα και από την Αθήνα, να φύγεις. Η τριπλέτα είναι ωραία. Έχει εμπειρία. Αξίζει να το δεις, μια και δύο και τρεις.

Για κράτηση στο Fix Live Stage, στο τηλέφωνο 694.9131415

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.