Η δημοσιότητα ενίοτε κρύβει κινδύνους, ιδίως όταν αφορά πρόσωπα με συναλλαγές εκατομμυρίων! 1.000.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα “άγνωστης” αξίας! Η ληστεία στο σπίτι του 77χρονου εφοπλιστή Ηλία Γκότση στην Φιλοθέη, που πρόσφατα απέκτησε το 17,7% των μετοχών της INTRAKAT με την εταιρεία Castellano μαζί με τους εφοπλιστές Μπάκο, Καϋμενάκη και Εξάρχου

Θα ακούσατε φαντάζομαι στις ειδήσεις  ότι την περασμένη εβδομάδα υπήρξε ληστεία σε σπίτι ευυπόληπτου εφοπλιστή στην Φιλοθέη, από την οποία οι διαρρήκτες απέσπασαν λεία 1 εκατ. ευρώ, σε μετρητά όπως δήλωσε ο ίδιος ο εφοπλιστής και κοσμήματα τεράστιας αξίας. 

Μολονότι το όνομα του εφοπλιστή δεν έγινε γνωστό, σας ενημερώνουμε σχετικά ότι πρόκειται για τον Ηλία Γκότση 77 ετών. Την τελευταία φορά που ακούσαμε το όνομα του ήταν από τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο της τεχνικής εταιρίας INTRAKAT, με 15,7% στην εταιρεία Castellano που την αποτελούν μέλη της οικογένειας του, η οποία πριν από λίγο καιρό πουλήθηκε από τους εδώ και πολλά χρόνια βασικούς της μετόχους και εξαγοράσθηκε από τους εφοπλιστές Μπάκο, Καϋμενάκη και Εξάρχου σε ποσοστό 31%.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.