Τρελός είναι, ετοιμάζει μεγάλη καλοκαιρινή βόμβα

Από τότε που γεννηθήκαμε, μας το έμαθαν. Ότι ο ιδεολόγος, ο πωρωμένος με κάτι, μουρλός σε υπερβολική μετάφραση, είναι άνθρωπος απρόβλεπτος, ανισόρροπος. Δηλαδή δεν μπορείς με τίποτα να τον διαβάσεις. Στο λέει καθαρά το Tsipas Blog. ”Μουρλός” σημαίνει και ανεπανόρθωτα, πιθανόν. Και ο άλλος το κουβαλάει κάποια χρόνια, ίσως μέχρι τον θάνατο του. Επειδή είχε παραδοθεί στην “μούρλια” του.

Μια διευκρίνιση πρώτη. Πέραν της σοβαρής τρέλας στο κεφάλι είναι και η δύναμη στην τσέπη. Διπλή τρέλα, μάλιστα. Ο τρελός ξοδεύεται αβέρτα και ξηγιέται με φράγκα, για να ικανοποιήσει την τρέλα του. Μια διευκρίνιση δεύτερη. Τρέλα για την κοινωνία γενικώς και αορίστως, μεγάλη ιδέα, μεγάλο ιδανικό για αυτόν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αντιλαμβάνομαι ότι μια τέτοια τοποθέτηση, σοκάρει πιο εύκολα από όλους, τους ανταγωνιστές του. Μετά από χρόνια κατάλαβα, και το κατάλαβα πολύ βαθιά, όταν γνώρισα τον Παναγιώτη Λου, ή σκέτο Λου. Αυτός που αγόρασε το απόλυτο all day στέκι της Ρήγα Φεραίου, το Ma Coccote.

Δεκτόν να γράψει βιβλίο και να μας αποκαλύψει σε αυτό, ότι επεκτείνει την δράση του, την επιχειρηματική, στο κομμάτι Νύχτα, σε πασίγνωστο καλοκαιρινό μαγαζί. Που όταν ακούστε ποιο και που, “έριξε βόμβα” θα πείτε και θα συμπληρώστε “παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, θα το επισκεφθούμε”, έστω κι αν κάποιοι μπορεί να διαφωνείτε μαζί του. Άλλο αυτό. Αναφέρομαι στον επαγγελματία Λου, τον “ιδεολόγο”, ο οποίος χρυσοπληρώνει τους συνεργάτες του και σέβεται παραπάνω από εκατό τοις εκατό τους πελάτες του.

Διαβάστε επίσης : Ο Λου στην αχαριστία, στα …ημερολόγια, απαντάει με “τρένο” Ma Coccote, κάθε βράδυ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.