Στην ομάδα υποκλίνεται ο Μούτσος

Έγινε σχετική έρευνα. Και το αποτέλεσμα το λέμε. Και είναι το ίδιο αποτέλεσμα παρόμοιας έρευνας που έγινε το 2018 από δυο πανεπειστήμια των ΗΠΑ. Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Ο μπαμπάς, ο πατέρας το βλέπει να κερδίζει και αναδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, την αξία του συνόλου, της συνολικής προσπάθειας. Το ένας για όλους και όλοι για έναν.

Ε, αυτή την ομάδα, που, σε ελάχιστα χρόνια πριν, φτιάχτηκε και μπήκε στο γήπεδο της αθηναίικης νύχτας, με τις περισσότερες πιθανότητες να μπει στο λούκι. Όμως σερί ανέβηκε τις κατηγορίες και άγγιξε την κορυφή του πρωταθλήματος, ξηγιέται μάγκικα ο Μανώλης Μούτσος. Ποια είναι η ομάδα αυτή; 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Romeo. Αναμενόμενο. Πρώτα πρώτα διότι ο νέος στα μπουζούκια Μούτσος (φώτο, στο κέντρο), δεν ανήκει σ’ άλλη εποχή, και δεν σνομπάρει τη δύναμη της ομάδας. Μετά, η επιβεβαίωση ότι πράγματι μεγαλώνει, και μεγαλώνει με τους όρους της εποχής του, παίρνει αγκαλιά τους συνεργάτες του. Με το μυαλά, τον Χρήστο Βαρδάλο (αριστερά τέρμα). Αυτός του κάνει την δουλειά, με τον Φέρρη κα την Λιόλιου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.