Δεν τους βγήκε η σύγκριση

Κωνσταντίνος Αργυρός- Αντώνης Ρέμος

Μόνον ένας τύπος σαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό θα μπορούσε να πει το “Είναι τιμητικό να μου λένε ότι η φωνή μου μοιάζει με του Αντώνη Ρέμου. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης.”

Του Ρέμου. Καμιά σχέση με κάποιου τυχαίου, άσχετου, περιπλανόμενου άλλου τραγουδιστή. Άλλο Αργυρός, και άλλο Ρέμος, πλέον, δεν είναι συνέχεια ή παραλλαγή του άλλου, λέει το TsipasBlog, αλλά ο Αργυρός δεν έχει τέτοια κολλήματα, να τον συγκρίνουν με τον Ρέμο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σήμερα ο Αργυρός είναι ένας δυνατός, ακομπλεξάριστος και απαιτητικός τραγουδιστής, με ικανότητα στην κατοχή της μπάλας, καθόλου σκορποχώρι, δεν δίνει στον αντίπαλο δικαιώματα. Και την ευκαιρία να τον συγκρίνουν. Παλιότερα, ίσως μπορεί.

Πραγματικά μετά την παραπάνω αυτή δήλωση του Αργυρού, είναι ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης για τους δημοσιογράφος, να ξανακάνουν ερώτηση, που να τον συγκρίνει με τον Ρέμο. Θα είναι σαν να μην σκέφτονται. Σαν να παίζουν για το τσάμπα. Να βγάλουμε ευκαιρία που δεν θα την αξιοποιήσουν, ενώ θα κινδυνεύουν να εκτεθούν.

Διαβάστε επίσης : Γεωργίου : “Ο Αργυρός είναι ο Αργυρός πια και ότι λέει πουλάει”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.