Αρρωσταίνει ότι είναι μπροστινός

Ο ισχυρός άνδρας της Παναχαΐκής, Γιώργος Μπάρλος

Δεν είναι Απόλλων Λάρισας, ούτε Εργοτέλης και Κισσαμικός. Παναχαΐκή είναι ο Μπάρλος, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και επειδή κάνουμε σοβαρή κουβέντα, σημειώνουμε ότι ο Μπάρλος τσαμπουκαλεύεται, όταν ακούει ότι κουνάει την ουρά του. Γι να εξασφαλίσει κάλυψη και, με την ευλογία τουλάχιστον ενός από τους τρεις χοντροπαίκτες του πλανήτη ελληνικό ποδόσφαιρο, να κάνει παιχνίδι. Πέρα από τα όποια οικονομικά συμφέροντα.

Άρα, δικαιολογείται που ο Μπάρλος, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», στην υποψία ότι ενεργεί και σα μπροστινός, είπε “Μην ακούτε αυτές τις ανοησίες. Μέχρι τώρα έχω βάλει 500.000 ευρώ. Εγώ και ο Δήμου είμαστε, δεν υπάρχει κανείς άλλος. Πλάκα κάνετε; Ας βγει κάποιος να μου πει ότι έχει βάλει έστω και μισό ευρώ στην Παναχαϊκή. Όλα θα πληρωθούν και για όλα έχουμε σχέδιο. Θα δείτε τι παίκτες θα έρθουν. Θα τους διαλύσουμε όλους».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν προσπαθείς να κάνεις μετάφραση, τότε ο -άρρωστος με την Παναχαΐκή- Μπάρλος σου λέει πως παίζει μόνο με τα πλάνα του και την τσέπη του στο power game της Παναχαΐκής.

Δεν αποκλείεται ο Μπάρλος να ενοχλεί κανέναν μεγάλο, δηλαδή τα αφεντικά του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, και του ΠΑΟΚ, για Παναθηναϊκό ούτε κουβέντα. Αντιληπτό, ότι ο ισχυρός, ο κάθε δυνατός παίκτης, να έχει κόψει με στραβό μάτι τον παίκτη με μικρότερο ειδικό βάρος, όταν αυτός έχει πάρει φόρα και ζητάει μεγαλύτερο ζωτικό χώρο.

Διαβάστε επίσης : Δεν είναι είδηση ότι ο Δήμου τήρησε τα συμφωνηθέντα, με την Παναχαΐκή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.