Μίλησε για…μπράβους και έγινε Νο 1 Φίρμα

Πόσες φορές, λες, δημοσιεύτηκε η δήλωση του, πως μπράβοι απειλούν τη ζωή του, ανάμεσά τους και αστυνομικός, στα μέσα τα λεγόμενα της ενημέρωσης. Της μαζικής. στο μπούγιο του κοσμάκη, όχι επιλεκτικά σε κάποιους ιδιαιτέρως και ειδικώς. Πολλές φορές. Παραπολλές. Ουκ έστιν ο αριθμός. Δύσκολο να υπολογίσεις. Τόσες μέρες παίζει η καταγγελία του δήμαρχου Αλίμου, επί τόσα μέσα που κυκλοφορούν στον αέρα, ψάξε βρες το λογαριασμό.

Φίρμα ο Ανδρέας Κονδύλης. Φιρμάρα. Και που ‘σαι ακόμα. Θα τραβήξει κι άλλο η ιστορία του πολέμου στην παραλιακή. Στη σέντρα Νο 1. Οι άλλες ιστορίες, πέρασαν σε δεύτερο και τρίτο πλάνο. Τώρα πουλάει ο νέος και άφθαρτος πολιτικά, που δεν μασάει τίποτα. Στα ίσα τα βάζει με την διαπλοκή και το νταβατζηλήκι της μαφίας. Ο κόσμος ψοφάει για τέτοιους πολιτικούς. Δεν υπάρχουν σήμερα τέτοιοι. Είδος προς εξαφάνιση. Τι, δηλαδή; Θα δει ο άλλος ένα φιλμ ή θα διαβάσει ένα βιβλίο όπου ο πρωταγωνιστής είναι το «τσιράκι» ; Κάνει μόνο ότι του πουν. Ε, όχι, δεν θα πάει σινεμά να την δει την ταινία αυτή, ο κόσμος.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οπότε, δώσε και άλλο, άρχοντα. Και ο άρχοντας, δηλαδή ο δήμαρχος ΜΜΕ, δεν τους χαλάει το χατίρι, δίνει και με το παραπάνω. Πάρε, κόσμε, θα βγω και σε εκείνο το κανάλι, εκπομπή, δελτίο ειδήσεων, δες με να χορτάσεις. Κι επειδή είναι ωραίος και μπάνικος, ο τύπος κόβει τα περισσότερα εισιτήρια. Τους έχει σβήσει τους άλλους.

Διαβαστε ακομα:

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.