Το Ω στις λεπτομέρειες

Ας λένε ό.τι θέλουν. Ποιος ασχολείται με τις λεπτομέρειες, επειδή είναι λεπτομέρειες κι όχι κάποιο πρωτεύον στοιχείο, μόνες τους δεν λένε τίποτα, να τοποθετήθηκαν σε τούτη η την άλλη στην πραγματικότητα. Εγώ θα πω πως όλα φαίνονται από τις λεπτομέρειες. Στις λεπτομέρειες η ομάδα, η κάθε ομάδα, θα εμφανίσει αν προετοιμάστηκε καλώς ή κακώς, μετρίως ή καθόλου.

Τι συνέβη; Τι συμβαίνει; Αυτό συμβαίνει. Βλέπεις τυχαία την φωτογραφία στο διαδίκτυο. Μια φωτογραφία έξω σε κάποιο μαγαζί, γεμάτη από ταξί, και μόνο… απαρατήρητη σου περνάει. Και αναρωτιέσαι που βρίσκεται η τοποθεσία του. Στο Omega Stage στην Πειραιώς 171, από την προηγούμενη Τρίτη, που φέτος συναντάμε τους Γιώργηδες Γιαννιά και Τσαλίκη. Και τα όνειρα της ομάδας αυτής, είναι πολύ μεγάλα. Και από την λεπτομέρεια αυτή της φωτογραφίας, την απάντηση πήρες, αν το πράγμα ισιώνει ή δεν ισιώνει. Να πας να δεις την φωτογραφία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.