Και τώρα …επίθεση

Χρήστος Βαρδάλος- Νατάτα Θεοδωρίδου- Μανώλης Μούτσος

Ο φίλτατος Θοδωρής Φέρρης, λόγω Μούτσου-Βαρδάλου, μπήκε στη καλλιτεχνική ζωή πολύ δυνατά, γι΄ αυτό και πλέον το όνομα του συμπεριλαμβάνεται στα κορυφαία γεγονότα, τα μουσικά. Άλλος άνθρωπος ο τραγουδιστής, με ευγένεια ασυνήθιστη σε σουξεδιασμένο τραγουδιστή. Ένας αληθινά στρατευμένος στη γραμμή που έχουν χαράξει οι κολλητοί και συνεργάτες του Αντώνη Ρέμου και πρώτα βιολιά στο Romeo, Μανώλης Μούτσος και Χρήστος Βαρδάλος. Αρκετά με τον πρόλογο, περνάω στο παρασύνθημα…

Τελείωσε και η χθεσινή Πέμπτη του Πέτρου Ιακωβίδη στο Ακάνθους, η παρουσία της Νατάσας Θεοδωρίδου “έκατσε”κουτί, που σημαίνει – για να περάσουμε στο παρασύνθημα- ότι ο Μούτσος άρπαξε την ευκαιρία και έριξε το σύνθημα..ενόψει Μarkiz Χαλκιδικής, το 2μερο 7-8 Αυγούστου (που έχει αναφερθεί ήδη το tsipasblog.gr).

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αλλά, ας δώσω και μια άλλη ανάλυση του θέματος. Ποια είναι η άλλη ανάλυση; Κι αυτό το γράφει μόνο το TsipasBlog, κανένα άλλο ΜΜΕ. Ότι το “πάντρεμα” Θεοδωρίδου-Φέρρη στη Χαλκιδική, όπως και η καλοκαιρινή τοποθέτηση Ιακωβίδη τις Πέμπτες στο Ακάνθους, είναι αποτέλεσμα της καλής σχέσης και της ανοικτής γραμμής επικοινωνίας που διατηρούν οι άνθρωποι τους, που τους..τρέχουν. Μπερτάκης-Μούτσος-Βαρδάλος.

Διαβάστε ακόμα: Δόθηκε το πρώτο σημάδι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.