Για αυτό γουστάρω τον Ρέμο

Ας το πούμε έτσι. Μαγκιά δεν είναι οι ζαβολιές και τα μπερδέματα, μια από εδώ, μια από εκεί, όπως κάνουν πολλοί. Μαγκιά είναι το ωμό, το σταράτο, το ειλικρινές, που δεν σου αφήνει την αβεβαιότητα πως η ταινία θα εξελιχθεί. Αυτός είμαι, ανήκω εδώ, ανήκω εκεί. Αυτή είναι η αλήθεια μου, αυτή είναι η προτίμηση μου, σε ταυτότητες, κουλτούρες, ιδελολογίες, ιδέες. Μα εννοείται και σε ανθρωπους της πολιτικής.

Κάτι άλλο δεν χρειάζεται να πω. Μπήκες στο κλίμα. Διαβάζω δυνατά από τη στήλη “Big Mouth” του powergame.gr :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

– Στο περιθώριο της παρουσίας του προέδρου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα, ξεχώρισα ένα στιγμιότυπο από αυτά που δεν τα αφήνω για άλλους. Σε κάποια φάση (χαλαρή προφανώς) εντόπισα τον πρωθυπουργό να συνομιλεί με τον λαϊκό τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, τον οποίο εκτιμά απεριόριστα. Μάλιστα, κάποιοι προχωρημένοι, βλέποντας τη συζήτηση ανάμεσα στους Μητσοτάκη και Ρέμο, έσπευσαν μεταξύ σοβαρού κι αστείου να πουν ότι: «Θα ήταν μια καλή υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές». Προφανώς και μια τέτοια εξέλιξη είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα, αφού ο πρόεδρος Κυριάκος δεν σκοπεύει να συγκροτήσει ψηφοδέλτια στις ευρωεκλογές στα οποία θα κυριαρχούν τα λαμπερά ονόματα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.