Η ψυχή είναι που μετράει, ρε !!!

Ο κύριος Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δύναμη. Παίκτης μεγάλος, παράγει αποτέλεσμα. Ο ικανός, ο σούπερ απόλυτα πετυχημένος. Κάνει πρωταθλητισμό σε πολλούς τομείς του επιχειρείν. Και παίζει σίγουρα πανελλήνια, και μη σου πω και παγκόσμια. Έφτασε μέχρι να συναντήσει τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Τζο Μπάιντεν, μέσα στον Λευκό Οίκο!

Τι μας ενδιαφέρουν αυτά, ρε; Δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Ξέρει τι θα μετρήσει στην αξιολόγηση του; Ότι είναι πραγματικά ένας πολύ καλός άνθρωπος. Μιλάμε απευθυνόμενοι σε ανθρώπους που βρίσκουν διαφορά ανάμεσα στον καλόψυχο και τον πεθαίνει ο άλλος δίπλα μου, εμένα δεν με “γαργαλάει”. Σε ανθρώπους οι οποίοι χωρίς κόμπλεξ και εμμονές είναι σε θέση να καταλάβουν όποιον προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να απορρίπτουν τον χαραμοφάη. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτό έχει σημασία. Όχι αν είναι πολυεκατομμυριούχος, αν έχει τις γυναίκες στα πόδια του, αν διατηρεί βίλα στην Βούλα, που έχει τολμηρή διακόσμηση με μαύρο χρώμα. Θυμίζοντας το σπίτι του Μπάτμαν (Gotham City). Όύτε αν υπάρχουν ελπίδες να τα ξαναβρεί με την Δαλάκα.

Αδιάφορα είναι όλα αυτά. Της πλάκας, που απασχολούν μόνο τους σάχλες και τους δημοσιοσχετίστες. Η ψυχή είναι που μετράει, ρε, κι αυτή δεν κρύβεται στον Fidi. Mε το παραμικρό και θα τρέξει αμέσως να βοηθήσει. Ποιος να ξεχάσει όταν άφησε την βίλα, την πισίνα και τα super car.. Και μπήκε στην πύρινη κόλαση της Βαρυμπόμπης. Αυγούστος του 2021 ήταν. Μετά η στιγμή που σώζει εγκαταλελειμμένα ζώα από τη μεγάλη φωτιά στη Μάνδρα, το καλοκαίρι φέτος. Και η λίστα είναι μεγάλη. Η καταλυτική συμβολή του στο σημαντικό έργο του Humanity Greece, της Unesco, του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Παν. & Αγλαΐας Κυριακού”, οι τόνοι τροφής στα αδέσποτα, οι χορηγίες στους παραολυμπιονίκες, κ.α.

Κι έχεις τους μαλάκες και τους κομπλεξικούς, που εύχονται να αποτύχει και να φάει χώμα. Που έλεγαν το μεγάλο, το μικρό, το μακρύ και το κοντό τους, όταν ξέσπασε η υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, επεκτάθηκε σε όλη την Ελλάδα. Και τελικά, αποδείχθηκε ξεκάθαρα πως ήταν φούσκα, απάτη, δολοπλοκία και μηχανορραφία.

Να του πείτε χρόνια πολλά σήμερα που γιορτάζει. Είναι του Αγίου Δημητρίου, του πολιούχου της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης : Το μεγάλο παιχνίδι μονο από τους μεγάλους παίκτες…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.