Το μεγάλο παιχνίδι παίζεται από τους μεγάλους παίκτες…

Πρώτη αλήθεια. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Τυχαίο είναι μόνο το ατύχημα και αυτό όχι πάντα. Το κάθε τι έχει το λόγο του, το σκοπό τού. Εμφανίζεται π.χ. το MAKE IT HAPPEN. Αυτή η φράση, γραμμένη πάνω σε ένα τεράστιο πανί. Το οποίο έχει καλύψει το ιστορικό Μέγαρο Αλμυράντη, στη γωνία των οδών Κολοκοτρώνη και Βουλής 2, πίσω ακριβώς από την Παλιά Βουλή. Μπορεί να το ξέρεις ήδη, δεκαετίες μετά τη λήξη της τελευταίας εμπορικής δραστηριότητάς του, προγραμματίζεται να μετατραπεί σε μικρό πολυτελές ξενοδοχείο.

Δεύτερη αλήθεια. Διαβάζω από το εγχειρίδιο του Τσίπας Μπλοκ. Να προσλάβεις τον σωστό άνθρωπο. Και τότε, όλα θα πάνε ρολόι! Η δουλειά και θα βγει και θα εντυπωσιάσει. Αποτελεί κινητήριο μοχλό στην ζωή. Ορίζει την πορεία του κάθε πράγματος. Να αναλάβουν οι κατάλληλοι. Να ασχοληθούν, να αγκαλιάσουν οι γνώστες. Αυτοί που έχουν τα προσόντα. Αυτοί που γράφουν την Ιστορία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι, δηλαδή; Η κορυφαία κατασκευαστική εταιρία Zafido, που έχει αποκτήσει ηγετική θέση στον κόσμο του real estate, της οποίας τα γραφεία μάλιστα εδρεύουν στη Γλυφάδα, “τρέχει” αυτό το projects. Με συμμετοχή του ομίλου Φιντιρίκος.

Make It Happen Athens
Make It Happen Athens
Make It Happen Athens
Make It Happen Athens
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.