Για τον Ρέμο οι μεγάλες ειδήσεις

Για τον Ρέμο οι μεγάλες ειδήσεις

Μ’ αρέσει ο κύριος Στέφανος Κωνσταντινίδης. Απ’ αυτόν προτιμώ να αγοράζω τις «ειδήσεις» μου από την τηλεόραση. Πήρες πρέφα; Αξιόλογος και με ειδικό βάρος δημοσιογραφικό ο συγκεκριμένος. Ναι! Σίγουρα, μαγαζί είναι η τηλεόραση. Βιομηχανία. Κι όμως αυτός, παράγει ειδήσεις, δεν τις εμπορεύεται. Έτσι προσπαθεί να κερδίσει τον πελάτη, τον τηλεθεατή. Έτσι δικαιολογεί την παρουσία του στην ψυχαγωγική εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των Κου Κου».

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο, όπου απέσπασε δύο μεγάλες συνεντεύξεις. Πρώτα από την κολλητή του Πάολα (εδώ) και τώρα από τον Αντώνη Ρέμο. Η πρώτη του-τηλεοπτική- για φέτος και συνολικά η πρώτη που του δίνει, στα τόσα χρόνια που τον ξέρει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κι όμως σερβίρεται τέτοια είδηση. Λάθος! Είδηση-ειδήσεις είναι αυτά που είπε ο Ρέμος, ο μοναδικός Βασιλιάς. Λοιπόν, ο ειδήσεις άξιες να μεταδοθούν (με τυχαία σειρά) είναι:

-Εμείς που έχουμε παιδιά, τα χαιρόμαστε, να νοιαζόμαστε και θέλουμε το καλύτερο

-Αγχώνομαι! Είμαι 17 χρονών επαγγελματικά στη νύχτα, και από τα 12 δουλεύω. Τώρα, γίνομαι 50.

-Δεν νιώθω τύψεις, γιατί για να συντηρήσω την οικογένεια, πρέπει να δουλέψω. Οι μαμάδες κρατάνε το σπίτι.

-Περνάω ποιοτικό χρόνο με την κόρη μου. Θα τη βάλω για ύπνο, κοιμόμαστε μαζί.

-Τον τελευταίο 1.5 χρόνο, έχουμε χάσει τον ύπνο μας , για να κοιμάται η Ελένη. Αλλά χαλάλι της. Όταν μεγαλώσει, θα μας λείπει αυτό.

-Θα ήθελα η κόρη μου να είναι ένα κανονικό παιδί. Να χάνεται μέσα στο πλήθος.

-Η Υβόνη έκανε μια εκπληκτική επίδειξη μόδας, θεωρώ διεθνώς προδιαγραφών. Κι όπως με καμαρώνει εκείνη, έτσι την καμαρώνω και εγώ.

-Το να θαυμάζεις τον άνθρωπο σου, είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο για να κρατήσεις όρθιο το οικοδόμημα, που λέγεται οικογένεια.

-Ο Ρέμος είναι τραγουδιστής των ανθρώπων που αγαπάνε τα τραγούδια του.

-Υπάρχουν φορές που νιώθω ότι από κάτω έχω το μισό ΑΕΠ της Ελλάδας. Την επόμενη μέρα μπορεί να τραγουδήσω στη Καβάλα για 15 ευρώ το εισιτήριο.

-Στη Σερβία μου δώσανε ένα πολύ τιμητικό βραβείο. Για τα τόσα χρόνια που σαμποτάρω την Ελληνοσερβική φιλία.

-Το τηλεοπτικό τοπίο συνεχώς αλλάζει. Κάνω συζητήσεις. Θέλω να κάνω μια εκπομπή που να κρατάω τηλεοπτική συντροφιά.

Δείτε και το απόσπασμα που έπαιξε στην TV – ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.