“Τα ταΐζεις, πετάνε ψηλά και μετά σε χέζουν”

Δημήτρης Χατζόπουλος

Έχει μανατζάρει για πολλά χρόνια τον Γιώργο Μαζωνάκη. Και όχι οποιαδήποτε τραγουδιστή. Και δεν είναι ένας τυχαίος σε αυτό που έκανε. Θέλω να σας πω για τον ακομπλεξάριστο κ. Δημήτρη Χατζόπουλο, ο οποίος αξιολογείται -και δικαίως κατά τη γνώμη μου- ως ένας από τους πολύ καλά γνώστες της νύχτας και της μουσικής βιομηχανίας. Κι αν χώρισαν οι δρόμοι του με τον Μαζώ, συνεχίζει να παραμένει πρώτο τραπέζι πίστα. Πλέον, ως επιφανής στέλεχος του ομίλου επιχειρήσεων του Κώστα Μπερτάκη, που περιλαμβάνει – προς το παρόν – τρεις από τους πιο δυναμικούς χώρους διασκέδασης : ΤΕΑΤRO-FANTASIA – VOGUE (Θεσσαλονίκη)

Τόσα χρόνια, νομίζω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ευεργετηθεί από τον Χατζό. Από αυτούς, άλλοι του το αναγνωρίζουν και τον εκτιμούν, ενώ άλλοι όχι. Τους δεύτερους, θα τους παρομοίαζα με τα περιστέρια. Τα ταΐζεις, πετάνε ψηλά και μετά σε χέζουν. Αυτό σκέφτηκα, βλέποντας την παρακάτω ανάρτηση του στο instagram.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Ο Χατζό, για τον Αργυρό, λέει την αλήθεια του Tsipasblog

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.