Με τον κορονοϊό χάνεται η νύχτα- Λουκέτο και στο «Island», στη Κουρούτα

Σουρεαλιστικό. Η Ελλάδα δεν μπορεί να λύσει τα δικά της προβλήματα και καλείται να αντιμετωπίσει, για λογαριασμό της Κίνας, των ΗΠΑ, του δισεκατομυριούχου Μπιλ Γκέιτς, του ΠΟΥ, κάποιας, τέλος πάντων, παγκόσμιας σατανικής δύναμης, τον κορονοϊό. Τον φοβερό ιό, που στο μικροσκόπιο μοιάζει με corona, εμφανίστηκε στα τέλη του 2019, σε μια αγορά ψαριών και άγριων ζώων, στη κινεζική πόλη Γουχάν, εξελίχθηκε σε χρόνο ρεκόρ σε πανδημία και έχει βάλει στη πρίζα όλο τον πλανήτη. Και λένε ότι οι επιπτώσεις που έφερε στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων και στην καθημερινότητα των “ναών” νυχτερινής διασκέδασης, σε συνάρτηση, βέβαια, με τις κυβερνητικές επιλογές, αδικίες και απαράδεκτες για πολλούς του χώρου, είναι ήδη καταστροφικές και θα οδηγήσουν σε χιλιάδες λουκέτα και εκτόξευση της ανεργίας.

Χωρίς συζήτηση. Τα λουκέτα δεν θα σταματήσουν να έρχονται στη νύχτα. Και σε λίγο καιρό η νύχτα στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει. Γιατί δεν είναι ενωμένη σαν μια γροθιά, για να μπορέσει ανυψώσει φωνή και ανάστημα. Ούτε θα είναι σε θέση να το κάνει, αν το εγώ των χοντρόπαικτών δεν πάει κάτω από το κοινό καλό εμείς. Όταν μιλάμε για κοινή γραμμή νύχτας εννοούμε καφενείο. Γι αυτό αντιμετωπίζει το παλούκι με… λόγια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ας μην ξεφεύγουμε από το αρχικό θέμα όμως. «Ρολά», για το φετινό καλοκαίρι, κατέβασε και το «Island», το πολύ γνωστό club στην Κουρούτα, υπό το βάρος των νέων μέτρων για την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωσή του, ο ιδιοκτήτης του «Island» κ. Βασίλης Νιπεργιάλης αναφέρει:

«Αγαπητοί μου φίλοι,

Σε όλη μου τη ζωή έχω μάθει να παλεύω , να κερδίζω , να χάνω.

Όμως όλοι οι αγώνες είχαν νόημα , είχαν κίνητρο , είχαν ρίσκο για μια καλύτερη μέρα.

Δυστυχώς η κατάσταση στην χώρα μας αυτή την στιγμή είναι τέτοια που δεν σου επιτρέπει να παλέψεις , να δώσεις τις μάχες σου …

Μετά από ένα εξοντωτικό λοκ ντάουν τριών μηνών όπου όλοι μας βάλαμε το λιθαράκι μας ώστε η χώρα μας να αποτρέψει την επέλαση του ιού , καθώς και μετά από δύο μήνες που με ευλάβεια τηρήσαμε τα μέτρα και τα κρούσματα μηδενίστηκαν ,επανήλθαμε στην προτέρα κατάσταση σίγουρα με όχι δικά μας λάθη.

Το ISLAND είναι ένα μαγαζί που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι με πολύ προσωπική εργασία δική μου της οικογένειας μου κ της ομάδας μου .

Πέτυχε γιατί έχει ψυχή , έχει αγάπη , έχει μεράκι .Διασκεδάζει χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο από όλη την Ελλάδα και συμπεριλαμβάνεται στα κορυφαία Clubs της χώρας γιατί έχει ζωή, έχει παλμό είναι γνήσιο είναι καθαρό σε όλα του.

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες το κλίμα έχει βαρύνει και οι περιορισμοί είναι τέτοιοι που η διασκέδαση έχει μπει στο στόχαστρο.

Χωρίς ψυχολογία δεν υπάρχει διασκέδαση δεν υπάρχει αληθινό ISLAND . Επειδή αυτόν τον ιό θα τον νικήσουμε και πάλι και θα έρθουν πάλι οι ξέγνοιαστες μέρες, παίρνω το βάρος της απόφασης το ISLAND να σταματήσει την λειτουργία του μέχρι νεοτέρας. Ο μόνος λόγος που θλίβομαι είναι τα 47 άτομα προσωπικό που θα χάσουν την δουλειά τους . Αυτά τα παιδιά πρέπει η κυβέρνηση όπως και τα παιδιά όλης της Ελλάδας που θα χάσουν τη δουλειά τους να τα στηρίξει άμεσα.

Τελευταίοι ας μείνουμε κ πάλι εμείς που έχουμε μάθει καλά να τραβάμε την ανηφόρα …

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΠΕΡΓΙΑΛΗΣ»

Διαβάστε ακόμα: Κατέβασε ρολά το καλοκαιρινό Voodoo

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.