Ο Βέρτης δεν θα …πεθάνει ποτέ

Ο Βέρτης δεν θα ...πεθάνει ποτέ

Λένε, κι έτσι πρέπει να ‘ναι, ότι είναι ρίσκο η επιλογή του Νίκου Βέρτη, να εμφανίζεται απόγευμα –όπως πρώτο-αποκάλυψε το tsipasblog.gr και το πήραν όλοι- λόγω των νέων μέτρων κατά του κορονοϊού. Μισή αλήθεια!

Η μεγάλη αλήθεια, η ολόκληρη αλήθεια είναι ότι o Βέρτης δεν θα πεθάνει ποτέ. Και για να το πούμε πιο σωστά, η πωρωμένη και πολυτελής πελατεία του. Η πελατεία με το χρυσό πορτοφόλι. Με τις ιέρειες του αρχιτραγουδιστή Βέρτη να θησαυρίζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ναι, ο Βέρτης δεν γεμίζει μόνο τα βράδια, με επίκεντρο τις Κυριακές, αλλά και τις απογευματινές ώρες. Κόντρα στις ορέξεις του κορονοϊού και την οπτική γωνία της κυβέρνησης, παράλειψη να μην το πούμε κι αυτό. Φοβερό!

Ουρές σχηματίστηκαν χθες έξω από το νυχτερινό μαγαζί Όραμα, στη Θεσσαλονίκη, που τραγουδά ο γνωστός τραγουδιστής, η χωρητικότητα του οποίου αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, βρισκόντουσαν 550 άτομα. Άνδρες και γυναίκες άλλαξαν συμπεριφορά σ’ ό,τι έχει σχέση με την διασκέδαση, σε τέτοιο βαθμό που δικαιολογημένα οι του Βέρτη μιλάνε για επανάσταση.

Συγκεκριμένα πράγματα. Ο απογευματινός Βέρτης μπήκε τόσο δυνατά και τόσο… φανερά, κι αυτή η νέα πραγματικότητα, που χαρακτηρίζει την καθημερινότητα της μετά κορωνοϊό εποχής, της σύγχρονης νύχτας, πιθανόν να αβανταριστεί από τα ΜΜΕ, τη μόδα, τη διαφήμιση. 

Διαβάστε επίσης : Η πιο μεγάλη ρεκλάμα του… Βέρτη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.