Από τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο σαν Palio Cinema

Είναι γνωστό τοις πάσι πως η Αράχωβα αποτελεί το απόλυτο χειμερινό hotspot και είναι μία αξία διαχρονική στις προτιμήσεις του κόσμου. Τα μαγαζιά που φιλοξενεί στα πολυσύχναστα στενάκια της, μετατρέπονται αυτόματα σε θεσμό για την διασκέδαση και προσελκύουν τον περισσότερο κόσμο όλες τις ώρες λειτουργίας τους.

Πολλοί ισχυρίστηκαν ότι η μόδα της Αράχωβας, θα είναι παροδική και όλος αυτός ο συνωστισμός του κόσμου θα αρχίσει να ελαττώνεται. Μέγα λάθος για μια περιοχή όπως η Αραχωβα, μια περιοχή που συνεχώς ανανεώνεται και έχει διαρκώς νέες αφίξεις που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Σημείο σταθμός όμως στην πιο πολυσύχναστη βασίλισσα του χειμώνα, αποτελεί η πλατεία , που φιλοξενεί τον ξακουστό Jay-oh, το καταπληκτικό Barile το Bonjour το Karibu και πλέον το μοναδικό Palio Cinema Live Stage.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το Palio Cinema με προϊστορία στον χώρο της διασκέδασης καθώς για πολλά χρόνια λειτουργούσε κάτω από την Αιγίδα του μέγιστου Αργύρη Παπαργυρόπουλου αποτελοντας το κόσμημα της Αράχωβας

Αυτή την αίγλη ήθελαν να επαναφέρουν οι επιχειρηματίες του εν λόγο εγχειρήματος μετά την άκρως επιτυχημένη τους χρονιά στο Monarch Arachova. Οι συζητήσεις γίνανε ο χώρος κλείστηκε και ανακαινίζεται πυρετωδώς για να επαναφέρει τα live μπουζούκια στην Αράχωβα.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι καλή επιτυχία κι αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το εν λόγω εγχείρημα.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.