Είναι πράγματι σπουδαία μεταγραφή αυτή του Balzac

Πολυμεταχειρισμένη λέξη, «σημαντικός». Σημαντική προσθήκη. Σημαντική απόφαση. Σημαντικό έργο. Σημαντική εξέλιξη. Ειδικά σε αυτές εποχές, που λόγω ότι όλα κρέμονται από μια λεπτή κλωστή, η λέξη φοριέται πολύ, την ακούς συνέχεια, σε πολλές καταστάσεις να την επικαλούνται. Κι εάν μπουν στο παιχνίδι, οι πραγματικά μεγάλες, εντυπωσιακές προσθήκες, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Θα τραβήξει την προσοχή του κόσμου, και θα ανοίξουν θέσεις εργασίας μέσα την… κρίση. Έτσι πάει.

Το Balzac Inner Pleasure στην Πετρούπολη, είναι μαγαζί από τα επάνω. Όταν μαθεύτηκε πως κουράστηκε ο Μανώλης Μούτσος (του ομίλου Μομέντουμ) δεν θέλει να το ελέγχει πλέον. Πολλοί παλέψαν για τα καλά, έβαλαν όλες τις δυνάμεις τους. Μα ο νικητής δεν μπορεί να είναι δύο, τρεις, είναι μόνο ένας. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτοί αναδείχθηκαν: Δημήτρης και Νίκος Κούστας. Είναι πράγματι μια πολύ σημαντική μεταγραφή για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες τους. Καταλαμβάνει περίοπτη θέση στον όμιλο που έχουν φτιάξει, και συναντάμε και άλλα γνωστά μαγαζιά, με επίκεντρο πάντα την Πετρούπολη. Μυλος κλαμπ, Room 11 Night Club, Casu_petroupoli, francis_ilion, body_lab, my_smoke.ofc. Επίσης και η ποδοσφαιρική ομάδα Άρης Πετρούπολης.

Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η διαδικασία της ανακαίνισης. Και αρχές Οκτώβρη πιστεύω, πως θα έχει ολοκληρωθεί. Για να δούμε το πρώην Balzac, πως θα το δούμε…

Balzac Inner Pleasure, Πετρούπολη, Διεθνής κουζίνα, Έκπτωση εως 20%
Balzac Inner Pleasure – Petroupolis | MOMENTUM GROUP
Balzac Inner Pleasure - αξιολογήσεις, φωτογραφίες, ώρες λειτουργίας, 🍴  μενού, αριθμός τηλεφώνου και διεύθυνση - Εστιατόρια, μπαρ και παμπ,  καφετέριες στην πόλη Αττικής - Nicelocal.gr
10 επείγοντες λόγοι για να κατευθυνθείς προς Πετρούπολη
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.