Τον έχει ανάγκη η “επαγγελματική” νύχτα

Γιάννης Γρόσης

Η νυχτερινή διασκέδαση είναι θέαμα. Αναγκαίο και ευχάριστο, όπως το σινεμά, το θέατρο, η μουσική. Εμπορικό προϊόν είναι το δρώμενο στα μπουζούκια. Υγεία είναι εάν ο κάθε επιχειρηματίας το διαχειρίζονται επιχειρηματικά. Αυτό είναι υγεία. Κι αν κερδίζουν οι ανώνυμες εταιρείες τους, από την επιχειρηματική δραστηριότητα στα μπουζούκια, ακόμα καλύτερα για το πρωτάθλημα.

Από την άλλη, χάνεις το ενδιαφέρον σου, για κάποιον λόγο δεν σε γεμίζει, όταν είναι στάσιμη (το οποίο συμβαίνει σήμερα). Για αυτό και κάθε λίγο και λιγάκι, βγαίνει δηλητήριο και μολύνει την ατμόσφαιρα, και δυσφημεί την νυχτερινή διασκέδαση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επομένως, είναι αναγκαίο οι “επαγγελματίες” επιχειρηματίες, λέω γι’ αυτούς που παράγουν, που φτιάχνουν τραγουδιστές, που απευθύνονται σ’ όλο τον ελλαδικό πλανήτη, όχι μόνον στο αθηναϊκό κοινό, να επενδύσουν σε νέα προϊόντα. Αυτά έχουν ανάγκη.

Ένας τέτοιος υποψήφιος, για να γίνει ισχυρό brandname, είναι ο Γιάννης Γρόσης. Κατάφερε κιόλας να σκοράρει, να πλουτίσει το βιογραφικό του, αφού νίκησε στο X Factor του 2019. Αλλά αυτά είναι ψίχουλα. Η πραγματική διάκριση θα έρθει μόνο αν τον πιστέψει και τον αναλάβει κάποιος από τους “επαγγελματίες” επιχειρηματίες της νύχτας, που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, πια. Αν γίνει αυτό, θα μπορούσε να έχει την ίδια μουσική τύχη των Οικονομόπουλου και Αργυρού, που βγήκαν επίσης από talent show. Πάντως, σε ότι άφορα αυτό, μαθαίνω ότι τον “τρέχει” ο Γιάννης Μωράκης.

Είναι… πραγματικά πολύ καλός! Ακούστε τον :

Διαβάστε ακόμα: Μένει να το αποφασίσει…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.