Tokyo ελκυστικός προορισμός, μέχρι και για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις…

Tokyo Theater Athens. Έτσι θα βρεις γραμμένο το όνομα του. Ξέχνα το ακόμη ένα νυχτερινό κέντρο. Αυτό θα πεις αν το γνωρίσεις από κοντά, σε κομβικό σημείο, στην Ἱερά Ὁδό 41. Ποια είναι η διαφορά του με τα άλλα μέρη, για νυχτερινή ζωή, στην Αθήνα ; Είναι το μοναδικό με συγκεκριμένο οπτικό περιεχόμενο. Με την συνολική εμφάνιση του, να προέρχεται από την μαγευτική Ιαπωνική Μυθολογία. Όπως είναι ο διάσημος Dragon. Ki άλλα τέτοια. Που κατακτούν όποιον τα δει, αμέσως τα ερωτεύεται. Καθαρή προσωπική έμπνευση του επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκου. Δάσκαλος στον κόσμο του. Θεωρείται ο μέγας γκουρού των πρακτικών του μέλλοντος. Έγραψε ιστορίες πολλές και βέβαια έφερε φιλοσοφίες νέες, καμία σχέση της κλασσικής νυχτερινής ζωής, που τα τελευταία είκοσι χρόνια, την πήγαν πιο μπροστά.

Φωτογραφία
Φωτογραφία
Φωτογραφία
Φωτογραφία
Φωτογραφία
Φωτογραφία
Φωτογραφία
Φωτογραφία
Φωτογραφία
Φωτογραφία

Να, να πω κι αυτό. Η τεχνολογία φωτιστικών σωμάτων, είναι στο στάδιο το ανώτερο κι όχι μόνο. Μέχρι και για φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, πλέον προσφέρεται το Tokyo Theater Athens. Όπως αυτή που έγινε την Δευτέρα. Για την παρουσίαση της καμπάνιας ΕΛΠΙ-ΖΩ, του free press Koita-magazine και της εκδότριας Μάριαμ Νίκου. Με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο στην παιδική και εφηβική ηλικία και την ενημέρωση για την μεταμόσχευση μυελού τω οστών που σώζει ζωές! 110 καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.