Περιμέναμε την Ιουλία Καλλιμάνη και …Ήρθε!

Ιουλία Καλλιμάνη (φώτο) το όνομα της. Μια ακόμη μια απόδειξη, πως το Tokyo Theater Athens. Το στολίδι του Γιάννη και Σταύρου Βουτυράκου. Στη νυχτερινή βιομηχανία, έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο, τον πιο δύσκολο δρόμο. Όχι αυτόν που λέει βάζω έναν τραγουδιστή, που θεωρείται έτοιμη φίρμα, ταμπέλα. Η φιλοσοφία του είναι εντελώς άλλη, διακριτική από τους άλλους, που σχετίζεται με την δημιουργία και την πλάση.

Με φωνή και εικόνα μπουρλότο, πολύ πιο πάνω από την μέση Ελληνίδα τραγουδίστρια, η συγκεκριμένη, κάθε μέρα κερδίζει πόντους. Ποντάρει σ’ αυτά τα δύο ατού. Την περιμέναμε την Ιουλία Καλλιμάνη να έρθει και ήρθε. Και συνεχίζεται η διαδικασία του..Έρχεται! Κάθε μέρα ώρα και λεπτό, την ετοιμάζουν… Την φουσκώνουν, της γεμίζουν με μαστάρια. Εκτός του Tokyo, στο κτίσιμο συμμετέχει και ο Μιχάλης Τουρατζίδης. Ένας άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της μουσικής, αλλά και της δισκογραφίας. Όταν τελειώσει το κτίσιμο, τότε δεν θα πιστεύετε στα μάτια. Θα το δείτε, πόσο μπροστά θα πάει, τι σκόνη θα μας ρίξει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, ψηλοτάκουνα παπούτσια και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι κοντινή λήψη 1 άτομο και κείμενο που λέει "TOKYO guestlist.gr get fthe line, get the"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο που λέει "TOKYO guestlist.gr"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος, πυροτεχνήματα και κείμενο που λέει "2M TOKYO guestlist.gr fthe line, get the"
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο που λέει "TOKYO guestlist.gr get ffthe line, get theli"
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος και κείμενο που λέει "TOKYO guestlist.gr get ffthe line, get the"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.