Το Yayaz έγινε ..Opus!

Τι μας ενδιαφέρει τι γίνεται στο Yayaz. Αν αρέσει η ανακαίνιση, το νέο στυλ, της καφετέριας, που και πλέον είναι και εστιατόριο, στην μαρίνα της Πάτρας. Σκοτιστηκαμε! Δεν είναι έτσι, όμως. Θες δεν θες είσαι μπλεγμένος. Και σε κάποιο βαθμό επηρεάζεται η καθημερινότητα σου, έστω κι αν δεν το παίρνεις χαμπάρι, από το τι τρέχει σε μια επιχείρηση που απασχολεί αρκετά πολλά άτομα. Πολύ περισσότερο στην πλανητάρια αυτών. 

Άλλαξε σε πολλά επίπεδα, σε όλα τα μέτωπα, άλλαξε ολοκληρωτικά το Yayaz. Κι αν δεν κάνεις κέφι να το δεις πραγματιστικά, το έργο βλέπεται και συγκριτικά. Όταν κανείς σχεδόν στην Πάτρα, δεν επενδύει να εξελιχθεί. Επιλέγουν το κούτσου κούτσου, και για αυτό συνεχώς πέφτουν και σταματημό δεν έχει η τσουλήθρα τους… και τι έγινε, τελικά; Το Yayaz, έγινε ..Opus!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν έχει ξαναγίνει. Και χωρίς υπερβολή, έχει πολλές ομοιότητές με στολίδι της Γλυφάδας. Όχι μόνο στην πρώτη εικόνα που θα δείτε, στο διακοσμητικό στύλ, με minimal χρώματα. Στην ίδια την λειτουργία, που προσφέρει τα πάντα, ακατάπαυστα και όλες τις ώρες της ημέρας :

-08:00-14:00 Σερβίροντας καφέ και ένα Brunch Menu που μόνο καλυμμένους θα σας αφήσει!

-14:00-21:00 Σερβίροντας τον καφέ που έχετε λατρέψει όλοι τόσα χρόνια που μας στηρίζετε και με ενα Street Food Menu που αντιπροσωπεύει όλες τις ηλικίες..!

-21:00-00:00 Σερβίροντας σας ένα εξαιρετικό Food Main Menu, γλυκά που θα σας εντυπωσιάσουν και με εξαιρετικές επιλογές κρασιών διαφόρων ποικιλιών συνοδεύοντας τις μοναδικές μουσικές που έχουν επιλέγει…!

Αυτή είναι η αντικειμενική κριτική του tsipasblog.gr, που κάνει στο Yayaz, του οποίου η δημοτικότητα του αυτή τη στιγμή έχει πάρει την πάνω βόλτα. Και με διαφορά, σε σύγκριση με τα νούμερα που έπαιζαν προ ανακίνησης. Είναι και εκείνος ο συνιδιοκτήτης Γιάννης Πετρόπουλος, τον λες τρελό, ψυχάκια. Δεν το έχω ξανακούσει. Πριν συμπληρωθεί ο χρόνος των τριών λεπτών, ο καφές θα πρέπει να έχει σερβριστεί στον πελάτη, από τότε που έκανε την παραγγελία. Έχει περάσει το αυστηρό μήνυμα στο προσωπικό του και κάθεται με το μάτι στο ρολόι, να τους χρονομετρεί..

Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα πολυέλαιος και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.