Η ιστορία του Μιχάλη Χατζή : Η Πάτρα, τα αστέρια Michelin και το πρoτζεκτ Philippemichel

Έχει Πτυχίο Chef. Πτυχίο F&B Manager. Έχει γνώσεις συνδυαστικής κρασιού και φαγητού. Έχει βραβευτεί 3 φορές από το ελληνικό chef club. Έχει δουλέψει και περάσει από stage και εστιατόρια με αστέρια Michelin, χρυσούς σκούφους και βραβεία Gourmet σε Ελλάδα και Λονδίνο. Έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Έχει προϋπηρεσία σε εστιατόρια τις Αθήνας. Έχει και άλλο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε Ελλάδα και Γαλλία, για την υψηλή γαστρονομία και την διοίκηση εστιατορίων και προσωπικού. Έχει συμμετοχή σε μεγάλες έκθεσης γαστρονομία.

Κάνει μπαμ. Είναι από τις περιπτώσεις που του αρέσει τρελά η μαγειρική και που έχει ρίξει πολύ δουλειά, χωρίς να κάνει show-off και να περιφέρεται χωρίς να προσέχει την δουλειά του. Υπήρξαν κάποιοι άλλοι που με πολύ λιγότερη δουλειά, έκαναν “φασαρία” για να φανεί ότι έκαναν καριέρα στο εξωτερικό. Όχι όμως ο σεφ Μιχάλης Χατζης. Ποιος άλλος ξεκίνησε από τον πάτο της Πάτρας, κυριολεκτικά μόνος του και έφτασε να έχει συμμετάσχει σε παραγωγές μεγάλες, και με εστιατόρια σπουδαία, star, πρώτου μεγέθους του εξωτερικού;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για περισσότερα, δείτε ΕΔΩ, ενώ βρείτε τον και στο ινσταγραμ ΕΔΩ.

Ως φυσικό επακόλουθο, δεν σταματάει με τίποτα. Δεν σταματάει στιγμή, να θέλει να δημιουργήσει το καινούργιο, το διαφορετικό, που θα κάνει τη διαφορά. Το oραματιζόταν και το κάνει πράξει. Βγάζει τα δικά του γαστρονομικά προϊόντα, με την επωνυμία Philippemichel, τα οποία είναι 24 διαφορετικές ποικιλίες από αρωματικά αλάτια, αρωματικά ελαιόλαδα, αρωματικά βούτυρα και πικλες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.