Δεν το βλέπουν ως δουλειά, ότι θα κουραστούν

Athens Stage. Tο νυχτερινό κέντρο, στην Λιοσίων. Πριν ονομαστεί έτσι, λεγόταν 3 Γέφυρες. Και δεν εμφανίστηκε σήμερα, έχει εμφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια πριν. Με το καλύτερο κλίμα, την μεγαλύτερη όρεξη, θα μας πει καλησπέρα και καλή βραδιά, θα μπει στον κόσμο της νύχτας! Αυτόν της Αθήνας. Να, μια καλή είδηση. Πολύ καλή. Όχι μόνο ίντριγκες και σκοτωμοί για την ελληνική νυχτερινή οικογένεια.

Μια είδηση που δείχνει πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην διαχείριση των διαφορετικών χαρακτών, όλων των συντελεστών, και κυρίως των τραγουδιστών, από τον επιχειρηματία Γρηγόρη Τουφεκλή. Δεν ξέρω πως το έκανε, αλλά έχει καταφέρει να τους έχει απόλυτα δοσμένους, σ’ αυτό που θα κάνουν. Να μη το δουν ως δουλειά, ότι θα είναι δούλοι της εργασίας του. Να μην αισθάνονται ότι είναι εργασία, ότι θα τους κουράσει. Το αντίθετο συμβαίνει. Λατρεύουν αυτό που θα κάνουν, τους γεμίζει ψυχικά, δεν βλέπουν τη στιγμή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από αυτήν την Παρασκευή και κάθε Παρασκευή και Σάββάτο στο ATHENS STAGE ( Λιοσίων 325 ), οι νύχτες μας θα παίρνουν άλλο νόημα .. Άγγελε μου, μα μέχρι και το αίμα μου θα έδινα για σένα, ξυπνά σ’ αγαπάω και Θέλω να είμαστε μαζί συνέχεια.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "ATHENS STAGE ATHENS STAGE ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΣΣΝΙ IAL GUEST SPEC ΕΛΕΝΑ ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ καλ επιμέλεια: ΠΑΝΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΙΟΝΙΔΗ Τιμή φιάλης 120€ ποτό 10€ 2/12 2/12 ΛΙΟΣΙΩΝ 325/ ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ:210 8313006"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.