Έρχεται μετά από χρόνια, ξανά σε μεγάλη πίστα της Αθήνας! Αύριο η πρεμιέρα στο «Athens Stage» για τον Πάνο Ψάλτη – Η μυθική συνεργασία με τον «Πρίγκιπα» από τα νιάτα του και βγάζει το… καπέλο στον επιχειρηματία της προηγούμενης συνεργασίας του

Ο Πάνος Ψάλτης είναι μέλος και μάλιστα βασικότατο, του νυχτερινού κέντρου του Γρηγόρη Τουφεκλη, στην Λιοσίων 325, που ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 , το ταξίδι του. Δεν χρειάζεται να είμαι κάτοικος στο κεφάλι του, για ξέρω τι έχει μέσα, πως βλέπει αυτή τη συνεργασία, και τι θα του δώσει, αν όλα πάνε καλά. Το Βραβείο της δεύτερης ευκαιρίας, στον κόσμο του, να γίνει η αφορμή να τους ανοίξουν μερικές πόρτες, οι λεγόμενες μεγάλες, που τόσο δύσκολα ανοίγουν. Ως έτσι το βλέπει. Επόμενο, ο Πάνος Ψάλτης, να έχει σοβαρό κίνητρο και δίνει τον καλύτερο τoy εαυτό, εδώ και μέρες στις πρόβες.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο που λέει "ATHENS STAGE 2/12 ATHENS STAGE 2/12 ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΠΑΝΟΣ ΨΑΛΤΗΣ ATHENS 2/12 ATHENS STAGE ATHENS STAGE 2/12 2/12 ΕΛΕΝΑ ΧΑΡΑΜΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΧΙΟΝΙΔΗ SPECIALGUEST ΝΙΚΟΣ ΤΣΟΥΜΑΣ"

Μην ξεχάσω να πω το άλλο. Στις ιστορίες τις νυχτερινές του συγκεκριμένου τραγουδιστή, υπάρχει μια, και δεν είναι κάργα υπερβολή, να πω. Θα την ζήλευαν πολλοί. Γιατί πρόκειται για μια συνεργασία, που είναι στην ίδια πίστα, με τον πρίγκιπα Τόλη Βοσκόπουλο. Την “ξέθαψα” από το χρονοντούλαπο. Η απόρρητη φωτογραφία να πάρει φως.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η νυχτερινή ιστορία βέβαια, η πιο πρόσφατη, από τον Πάνο Ψάλτη στην Αθήνα, είναι γνωστή. Επί ενάμιση χρόνο στο Δικαστήριο club και ο έχων σχέση με το μαγαζί, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μόσχος, να παρουσιάζεται στο αποχαιρετιστήριο σημείωμα του τραγουδιστή, ως υπόδειγμα, στις συμφωνίες του. Και πράματι έτσι είναι. Και όχι όπως τον βολεύει, τον τραγουδιστή, για να κρατήσει ανοιχτή την πόρτα, αν κάτι δεν πάει καλά με το Athens Stage. Έτσι κι όχι αλλιώς θα πάει…. Άσε τι παίζει στους άλλους, εδώ δεν παίζει κανέναν στήσιμο, καμία σάλτσα μπόλικη.

Να δημοσιοποιηθούν τα λόγια του :

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συγκεκριμένο άνθρωπο ο όποιος είναι κυριολεκτικά υπόδειγμα επιχειρηματία και επαγγελματία στον κλάδο της εστίασης και της νυχτερινής ζωής στην Αθήνα γενικότερα .Δημήτρης Μόσχος μία αστείρευτη μηχανή ενέργειας η οποία εδώ και πάρα πολλά χρόνια παρέχει εργασία Σε πάρα πολλά παιδιά του κλάδου μου και της νύχτας γενικότερα και ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία επί ενάμιση χρόνο να έχω επαγγελματική στέγη στο δικαστήριο club στην Αθήνα και να με δει πάρα πολύς κόσμος να κάνω αυτό το οποίο αγαπώ.ευχαριστώ πολύ κάλε μου φίλε για την ευκαιρία που μου δώσες.καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες από καρδιάς γιατί το αξίζεις πραγματικά ..”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.