Γιατί το Tsipas Blog δεν μασάει ό,τι του βάζουν στο πιάτο- Το Αργυρός – Ρουβάς, ή αν προτιμάτε το Ρουβάς-Αργυρός, για το Teatro μιλάμε- Όχι δεν χάλασε (και αυτό)- Ο Μπερτάκης δεν μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει και να ξεανακοινώνει

Να συμφωνήσουμε σ’ αυτό. Τα πράγματα που συμβαίνουν τώρα τελευταία στο νυχτερινό πλανήτη, δεν είναι φυσιολογικά. Όχι δεν είναι. Αν δεχθεί κανείς πως οι πιο πολλές συμφωνίες, κι είναι μεγάλες συμφωνίες, χαλάνε. Να συμφωνήσουμε και σ’ αυτό. Αλλo να τα παρουσιάζεις όπως είναι στην πραγματικότητα, και άλλο όπως σε συμφέρει, γιατί θέλεις να βλάψεις κάποια πλευρά.

Τι λένε τα ράδιο αρβύλα; Πως δεν είναι ζόρικα μόνο για τους άλλους, είναι και για τον Αργυρό και τον Ρουβά. Πως πριν το ξεκινήσουν, δεν του βγαίνει η πασιέντζα της συνύπαρξης στο Teatro. Έτσι λένε. Αλλά ξέρεις. Και εσύ που στην απ’ έξω σκέπτεσαι. Πως όταν ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, πει πως κάτι είναι επίσημο, το ανακοινώσει, έτσι όπως τα εμφανίζει θα γίνουν τα πράγματα. Τι πάει να πει αυτό; Και αυτό να συμβαίνει πράγματι, αν η επερχόμενη επαγγελματική συμβίωση του Ρουβά στο σπίτι του Αργυρού (τουτέστιν Teatro) να κoλλήσει. Αν για τον χ ή τον ψ λόγο πάει να γυρίσει τούμπα, άρα σε βάρος των όσων έχει ανακοινώσει ο Μπερτάκης. Ένα ξέρω. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνει το κόλπο και θα φέρει την ισορροπία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πρωτάρης δεν είναι. Χθεσινός δεν είναι. Με ποια προηγούμενα σχήματα, τη μια τα ανακοίνωσε, την άλλη τα ξεανακοίνωσε; Να σκάσει η αλήθεια. Με κανένα. Κι αυτή, η αληθινή αλήθεια, δεν μοιάζει με θεωρίες συνωμοσίας. Το Αργυρός -Ρουβάς, ή αν προτιμάτε Ρουβάς-Αργυρός, όχι δεν χάλασε. Το Tsipas Blog δεν μασάει ό,τι του βάζουν στο πιάτο. Σήμερα, αύριο, σε κάποια από αυτές τις μέρες τις κοντινές, θα γίνει και η φωτογράφιση τους.

Χαίρετε.

Διαβάστε επίσης : Δεν θα συνεργαστούν! Και τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε – Όπως και πριν φίλοι

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.