Δεν θα συνεργαστούν! Και τι έγινε; Τίποτα δεν έγινε – Όπως και πριν φίλοι

Φώτης Ζογγλοπίτης - Βασίλης Καρράς

Δεν προχωράει η δουλειά. Αθλητική, πολιτική, καλλιτεχνική ή και επιστημονική, που την είχαν όλοι σίγουροι πως θα προχωρήσει και τον πονηρό τον ακούς. Σφάχτηκαν σου λέει! Κάνει πλάκα; Καμιά πλάκα. Λες και μέσα στις κουβέντες τους ήταν ο πονηρός, τις άκουσε. Τις είδε. Τις κατάλαβε.

Γιατί να ξέρουμε τι λέμε ; Το θέλουμε! Όποιος ασχολείται σοβαρά, έχει ψάξει και έχει βρει το συμπέρασμα του ζητήματος. Την ουσία ενός πράγματος. Το ότι μια σχέση (προσωπική, επαγγελματική) δεν μεγαλώνει, δεν προλαβαίνει καν να γεννηθεί, δεν σημαίνει μόνο πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Σημαίνει και το άλλο. Τι πάει να πει αυτό; Πως οι συνθήκες δεν ευδοκίμησαν σε αυτή τη στιγμή, πιθανόν στο μέλλον να ευδοκιμήσουν.  

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ίδιο που έγινε με το Βασίλης Καρράς-Πάολα, με αφορμή το απoκλειστικό του tsipasblog.gr. Είχε σχεδόν κλειδώσει στο Fever. Δυνατό σχήμα και πολύ υπολογίσιμο θα ήταν. Τελικώς, δεν θα γίνει, να που ξεκλειδώνει. Και έτσι, να είσαι σίγουρος πως κανένα θέμα δεν υπάρχει μεταξύ τους. Κι είναι η ζωντανή απόδειξη, η φωτογραφία του Φώτη Ζογγλοπίτη. Του manager της Πάολα. Με τον Βασίλη, από την Κυριακή στη ΔΕΘ, που είχε συναυλία.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.