Ένας Παπαγεωργίου στην αντεπίθεση, μετά το “δεν θα γίνει το Καρράς-Πάολα” : Το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη και ποιον είδε εκεί- Επιστροφή στην Αθήνα και το ραντεβού με τον δημοτικό Καψάλη στο Fever, η νέα συνάντηση σήμερα με τον Μακρόπουλο, ο σίγουρος Ρόκκος και το δύσκολο παζλ

Όπως λίγο νωρίτερα αποκάλυψε το tsipasblog, δεν έκατσε το πολύ δυνατό Καρράς-Πάολα, στο Fever. Και η επόμενη μέρα του, ποια θα είναι ; Πολλοί ρωτάνε, πολλοί ασχολούνται. Του Θανάση Παπαγεωργίου το κάστρο είναι, βέβαια, όχι κανενός νυχτόβιου επιχειρηματία, της μαϊμούς και της γλάστρας κατηγορίας. Όπως το λέω και δεν το παίρνω πίσω. Συμπέρασμα. Αυτό σου δίνει τη σιγουριά, πως τι έτσι, τι αλλιώς, θα την βρει την άκρη. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Όποιος διαφωνεί, δεν είναι σχετικός, είναι άσχετος. Κι επειδή εγώ θεωρούμαι στους σχετικούς, θα σου μιλήσω για τις κινήσεις του, της πραγματικότητας, της νέας. Τα τελευταία δεδομένα. Πάμε :

Χθες βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη. Για να μιλήσει με τον Καρρά; Για να μιλήσει με τον Φώτη Ζογγλοπίτη, που σημαίνει την Πάολα ; Μήπως με κάποιον άλλον τραγουδιστή; Με τον Φώτη Ζογγλοπίτη, που σημαίνει την Πάολα, είναι το Νο 1 φαβορί στο μυαλό μου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μένουμε στο χθες, αλλά προς τις απογευματινές ώρες έχουμε πάει. Είχε συνάντηση με τον δημοτικό Γιάννη Καψάλη. Έγινε στο Fever.

Κι όμως, υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος, πως έχει συμφωνήσει να φορέσει την φανέλα της ομάδας του Παπαγεωργίου,. Αυτός είναι ο ο Στέλιος Ρόκκος.

Μια άλλη πληροφορία βάζω στην εξίσωση. Με ποιον τραγουδιστή, που μέχρι πρότινος, είχε ακουστεί για το Βοτανικό, αλλά εκεί προκύψανε καινούργια κόλπα, είχε κουβέντα σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω επιχειρηματίας; Τον Νίκο Μακρόπουλο.

Αν δεν είσαι καλός στους συνδυασμός, τους έξυπνους, σε αυτούς που έχουν κάτι να σου πουν, δεν θα ξέρεις τι να υποθέσεις. Θα σε δυσκολέψει πολύ αυτό το παζλ.

Διαβάστε επίσης : Γιατί το Tsipas Blog δεν μασάει ό,τι του βάζουν στο πιάτο- Το Αργυρός – Ρουβάς, ή αν προτιμάτε το Ρουβάς-Αργυρός, για το Teatro μιλάμε- Όχι δεν χάλασε (και αυτό)- Ο Μπερτάκης δεν μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει και να ξεανακοινώνει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.