Tsipas Blog “αγοράζει” και ο Ρέμος

Αντώνης Ρέμος

Καλά το πάει… Όχι μόνο καλά, μια χαρά! Τέλεια! Κι’ όσο γδύνονται οι περισσότεροι, τόσο περισσότερο θα αποκτάει “λίπος” και..Τσίπα ! Είναι site όχι σαν τις άλλα. Ακόμα κι αυτοί που δεν το αγοράζουν, συμφωνούν ότι το Tsipas Blog είναι κάτι άλλο. Και ποιο είναι αυτό που το κάνει ξεχωριστό ; Δεν είναι καταγραφητής, αλλά αναλυτής της είδησης. Και πάνω στην ανάλυση του, παίζει με το μυαλό σου πολλές φορές. Είναι και το άλλο. Στα σημερινά ζόρια, δεν ψάχνει πελάτες. Δεν βγαίνει στο μπαλκόνι να πουλήσει παραμύθι, στην πλατεία και τη γαλαρία, ότι είμαστε μαζί σας. Όπως κάνει ο έμπορας, που πουλάει σοκολάτες και προφυλακτικά, αυτοκίνητα και παπούτσια, ποτά και κινητά. Απίστευτο για προϊόν καταναλωτικό, όπως τέτοιο είναι το tsipasblog.gr. Όχι,

Και το άλλο. Το Tsipas Blog δεν είναι με τον αναγνώστη. Ξεροκέφαλο είναι. Ούτε και με τον φανατικό, τον συστηματικό αγοραστή του blog.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και επειδή παίζει τέτοια μπάλα, μας αγοράζει, μας κάνει κέφι, μεταξύ των πολλών άλλων, και ο “βασιλιάς” Αντώνης Ρέμος. Τώρα που έχει χρόνο και που η νύχτα έχει ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τις “ψαγμένες φωνές”, ρίχνει τις ματιές του στο instagram του Tsipas Blog.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Από τώρα οργανώνονται οι μπίζνες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.