Σιγά το νέο! Κλειστή η νύχτα μέχρι το εμβόλιο

Κυριάκος Μητσοτάκης

Αναρωτιέσαι. Αυτό κάνεις, τίποτα άλλο. Μόνο αναρωτιέσαι αν είναι δυνατόν άτομα σοβαρά κι όχι του σωρού να αμολάνε με πολύ βαθυστόχαστο προβληματισμό τη μαλακία. Δεν είναι μαλάκες, αλλά λένε μαλακίες. Και πρόσεξε. Δεν υπογράφουν τη ανοησία τους διότι αυτό τους εξυπηρετεί, προσωπικά, κομματικά, ιδεολογικά. Αληθινά εκφράζει τη σκέψη τους η μαλακία τους.

Lockdown επ’ αόριστον σε μπαρ και νυχτερινή διασκέδαση μέχρι το εμβόλιο, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και πέφτει το σύνθημα. Μας τελείωσε. Μας αποτελείωσε. Μας στραγγάλισε. Μας έκλεισε το σπίτι και μας έβαλε την οριστική ταφόπλακα. Τέτοιες κουταμάρες. Από ονόματα γερά, πασίγνωστα. Δεν τα λένε αυτά τίποτα της πλάκας, κάποιοι που βλέπουν Big Brother.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να ρωτήσω τους αφελείς. Τους χαρακτηρίζω διακριτικά αφελείς και ρομαντικούς και ευκολόπιστους, μην πούμε κάτι βαρύ, που δεν τους ταιριάζει. Επειδή, επαναλαμβάνω, κατά τα άλλα δεν αξίζει να τους ρίξεις μάπες. Το ερώτημα, λοιπόν, είναι αν περιμένανε να άλλαζε κάτι στην νύχτα πριν έρθει το εμβόλιο και γι’ αυτό τώρα, που το άκουσαν από επίσημα χείλη, τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έπεσαν από τα σύννεφα σαν αλεξιπτωτιστές.

Να σοβαρευτούμε. Το μέλλον στην νύχτα την ορίζει το εμβόλιο και η επίδραση του. Όχι ο Μητσοτάκης. Ο όποιος Μητσοτάκης. Το χει πολύ από πολύ καιρό, το Tsipas Blog, που διόλου τυχαία, πλέον, “αγοράζει” και ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.