Το στήριγμα του τσάρου Μπερδέση

Νίκος Διαμαντόπουλος - Τάσος Μπερδέσης

Ας το δεχτούμε. Ο Μπερδέσης ήταν πάντα μεγάλος, τσάρος, παικταράς. Άρα, δεν έχει ανάγκη κανέναν. Από κανέναν. Η δύναμη του Μπερδέση είναι η εξουσία του, το στέμμα του, οι επιθέσεις του, τα χτυπήματα με τις θανατηφόρες μπουνιές του. Μέσα όμως στο ρινγκ, όχι έξω. Όσες, άλλωστε, αδυναμίες, ανεπάρκειες, κουσούρια, και να κουβαλάει σαν άνθρωπος, όλες κρύβονται με το που μπει στο ρινγκ. Πίσω από το μύθο του αξιώματός του. Ένα είναι το σίγουρο, πως δεν κινδυνεύει ο θρόνος. Απεναντίας! Σίγουρα, η χορηγική υποστήριξη από τον Mr I.Z.I, Νίκο Διαμαντόπουλο, βολεύει, μέχρι που αποτελεί ουσίας στήριγμα του. Γιατί ακόμη και τα βουνά έχουν ανάγκη από «ενέσεις».

Μία προσεκτική ματιά στη φωτογραφία. Ο Τάσος Μπερδέσης, στην πρώτη γραμμή της μάχης, καθισμένος επάνω στον στήριγμα του, να γράφει “Μπορώ επίσημα και δημόσια πλέον να ευχαριστήσω, τον @nikos_izi, που ήταν είναι και θα είναι από δω και πέρα στο πλευρό μου. Σε νέα πράγματα που έρχονται. Σε ευχαριστώ για το στήριγμα σου, σε όλα”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

-Το φόντο είναι από πολεμικό επεισόδιο, αλλά πριν από τα πολεμικά επεισόδια με τον κοροινοϊό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.