Το Simple cafe σύντομα και μόνο κορυφής

Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες στην καφετέρια με την ονομασία Simple Cafe, που θα βρίσκεται στην Κάτω Αχαγια, και πιο συγκεκριμένα στην πλατεία Δύμης, θα μιλάμε για ένα μαγαζί που θα είναι της κορυφής. Δεν θα είναι μόνο στην εικόνα του, θα είναι σε όλα τα επίπεδα. Παντού! Αυτή θα είναι η πραγματικότητα, η αλήθεια και δεν θα αμφισβητείται.

Ο Αλέξανδρος Χρησταράς, αυτός ο νέος, ωραίος, αυτοδημιούργητος και που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας τροφίμων. H πιάτσα ξέρει καλά ποιος είναι! Λοιπόν, το προανήγγειλε από το Instagram (φώτο), γιατί θα είναι δικών του συμφερόντων το Simple Cafe.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Τukan, W, Sea Through, Λου, Μετρόπολις, Χάραμα, Ρόδον, Γιάννης Πετρόπουλος, Φιντιρίκος- Αργυρός, «Αχαϊκό Χωριάτικο», το ανεπίσημο πωλητήριο σε γνωστή αλυσίδα, το τουριστικό συγκρότημα 5 αστέρων, Σπύρος Δήμου, Ντίνος Στάικος, και ο ασταμάτητος Θέμης Μπάκας! Αυτά είναι τα πιo hot, που παίζουν αυτή τη στιγμή, από την νυχτερινή και ημερήσια Πάτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.